Dejan Zavec vs. Paul Delgado: Podarjamo 8 vstopnic!

Vir: Govori.se
10. 2. 2011

IBF-šampion Dejan Zavec bo 18. februarja 2011 ob 21:15 v ljubljanskih Stožicah že tretjič branil svoj velterski šampionski pas.

Po osvojitvi najvišjih slovenskih nazivov, kot so športnik leta, Slovenec leta in ime leta, želi 34-letni športnik te laskave naslove počastiti z novim spektakularnim športnim rezultatom.

Boj proti ameriškemu izzivalcu in šampionu USBA Paulu Delgadu v športnem parku Arena Stožice v slovenskem glavnem mestu naj bo zato predtakt tega.

Delgado se je že pomeril z nekaj zvenečimi imeni iz sveta boksa, kot so Paul Malignaggi, Demetrius Hopkins, Said Ouali in Vitaliy Demyanenko. V tem boju bo ponovno upravičeval svoj sloves posebno izstopajočega v svoji tehniki, kondiciji in talentu. Delgado bi naj Zavcu odprl vrata do velikih ameriških imen boksa, kot sta Floyd Mayweather Jr. in Shane Mosley.

"Dvoboj proti enemu od Američanov je zame izjemnega pomena. S tem si bom utrdil ime v Združenih državah,"
je pred tekmo povedal šampion.

Z govori.se do brezplačnih vstopnic

Med vsemi, ki nam boste na govori.se@adriamedia.si poslali sporočilo z naslovom "Dejan Zavec" s svojimi osebnimi podatki in s svojo davčno številko, bomo izžrebali 4 srečneže, ki bodo prejeli po 2 brezplačni vstopnici za dvoboj. Vstopnice boste lahko prevzeli na dan dogodka z osebnim dokumentom na blagajni v Stožicah.

Priporočamo