Dejana Krajnca zaradi šova čakajo naporne vožnje in treningi

Vir: Lady
1. 3. 2018

Izredno pozitiven, nasmejan, prijazen in poskočen je Dejan Krajnc, ki ga tudi po zaslugi pričeske poznamo iz ansambla Poskočni muzikanti.

Vsestranski glasbenik z dušo in srcem že od otroštva, tudi zaradi očeta Draga Krajnca (ansambel Vigred), z veseljem igra, poje in nastopa, letos pa se namerava vpisati na magisterij na Akademiji za glasbo v Ljubljani.

Pred kratkim mu je Avtohiša Avtomobili P.R. iz Maribora ponudila sponzorsko vozilo in tega je bil še kako vesel. Nato pa sta s sosedom in zelo dobrim prijateljem Rokom Deželakom posnela nekaj fotografij. So točno to, o čemer smo prej govorili – zanimive, trendne, predvsem pa jih sicer ne bi nikoli povezali s pevcem narodnozabavne glasbe.

Dejana zdaj čaka plesna pomlad, saj bo eden izmed tekmovalcev šova Zvezde plešejo, zaradi česar ga čaka kar precej dodatnih obveznosti. Če k temu prištejemo, da vsako jutro med tednom vstaja ob četrti uri zjuraj in odvodi jutranji program na Radiu Celje, vikende pa preživi na odrih, lahko rečemo, da je resnično izjemno priden in nadarjen fant. 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri