Delo Jessice Jagec se prodaja tudi v H&M

Jessica Jagec (foto: JJ) JJ
Vir: Story
19. 7. 2014

Delo modne kreatorke in oblikovalke Jessice Jagec žanje čedalje večje uspehe. Čeprav je v Londonu zamenjala službo, dobiva potrditev, da je njeno delo še kako iskano in želeno.

Pred kratkim je tako dosegla še velik uspeh pri velikem tekstilnem gigantu H&M, ki je za svoje izdelke odkupil prav njene printe.

"Ta print sem ustvarila in prodala prek podjetja Mirjam Rouden, ko sem še delala pri njej. Vzel pa ga je oddelek Home, ki ga žal ni v Sloveniji. Iz mojega printa so naredili posteljnino, in sicer v treh različnih barvah. Zelo sem vesela tega, a tega seveda nisem vedela, dokler ga nisem po naključju v trgovini zagledala. Kupovala sem namreč stvari za svoje stanovanje, saj sem se pravkar preselila v Greenwich," je povedala Jessica.

"To je bilo zelo lepo presenečenje in moram priznati, da sem si kupila posteljnino kar za tri leta vnaprej, in to z mojim printom! (smeh) Ta print, ki zdaj krasi posteljnino, je bil narejen iz moje ročne risbe, inspiracija pa je bil kitajski porcelan."

Jessica pa ni uspešna samo v Angliji, ampak tudi pri nas. Njene kreacije že dolgo obožuje pevka Tinkara Kovač, ki je pred kratkim v njih blestela na Poletni noči in Melodijah morja in sonca.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 30/2014

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 30/2014

Story Story 30/2014, od 17. 07. 2014