Demetra Malalan ne bo odnehala

Demetra Malalan (foto: Ana Zibelnik) Ana Zibelnik
Vir: Story
19. 4. 2013

Mladi pevki Demetri Malalan so se z zmago na šovu talentov odprla vrata v glasbeni svet in v zadnjih mesecih je uspešno zakorakala na samostojno pot. A ta je bila vse prej kot lahka.

Story: Od šova X Factor je minilo že kar nekaj časa. Vas ljudje še povezujejo z zmago na tem šovu ali ste že prepoznavni le kot pevka?

Nekateri me še vedno povezujejo s šovom, moram pa reči, da me zadnje čase veliko ljudi že pozna samo kot novo mlado pevko Demetro.

Story: V teh mesecih je tudi oddaja Slovenija ima talent, s katero se lahko poistovetite. Spremljate nove tekmovalce?

Da. Talente spremljam že od prve sezone in še zdaj se ob nedeljah z družino vsi skupaj zberemo in gledamo oddajo.

Story: Zmaga se vam je seveda najbolj vtisnila v spomin. Kako pa se spominjate celotnega dogajanja, od prve avdicije do finalnih večerov?

Spomnim se vsakega trenutka. Od začetka do konca. Mislim, da tega, kar sem doživela na X Factorju, ne bom nikoli pozabila. Vesela sem, da sem že pri 15 letih doživela nekaj takšnega, kot sem na tem šovu, in da sem osvojila naslov. Vmes je bilo veliko kriznih trenutkov, ampak s podporo staršev in prijateljev sem verjela vase in moj trud je bil tudi poplačan. Seveda pa bom vedno hvaležna mentorju Damjanu Damjanoviču, ki je igral pomembno vlogo v tej moji zgodbi.

Story: Zdaj ste že nekaj časa del slovenske pevske estrade. Kaj vas je najbolj presenetilo, česa mogoče niste pričakovali?

Vesela sem, da sem lahko del slovenske estrade in da si nabiram veliko izkušenj ter dobivam nasvete pevk in pevcev, ki so že toliko časa na sceni. Vse bolj pa razumem, da ni lahko in da je še posebno pred mladimi pevci, kot sem jaz, zelo težka pot, preden te sprejmejo medse.

Story: Ste ena izmed najmlajših pevk pri nas, ki je tako hitro postala znana in uspešno začela kariero. Se zaradi tega drugi do vas kdaj vedejo drugače?

Nekateri so zelo prijazni in mi čestitajo za vse, kar sem dosegla že pri 16 letih. Drugi menijo, da sem mogoče še premlada in ne dovolj izkušena. Jaz pa poslušam sebe ne glede na mnenja drugih. Dokler uživam v petju, ne bom odnehala.

Intervju si lahko v celoti preberete v novi številki revije Story, za katero je Demetra spregovorila tudi o tem, za koga navija v letošnji sezoni oddaje Slovenija ima talent, kaj jo čaka spomladi in kako se sooča z negativno platjo slave.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 17/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 17/2013

Story Story 17/2013, od 17. 04. 2013