Demetra Malalan: Rojena za zvezdo!

Vir: Lea
22. 6. 2012

Svoj medijski krst je Demetra prestala z novinarko in fotografom revije Story, za katerega je podala svoj čisto prvi intervju. Očitno se je odlično znašla, nad njo pa je bil navdušen tudi fotograf.

"Demetra je rojena zvezda," je bil navdušen fotograf Marko Vavpotič iz fotoagencije Zaklop, ki je naredil serijo fotografij za revijo Story.

Demetra je sicer na svoji koži že izkusila, da ima slava tako dobre kot slabe strani in da ne moreš vedno vsem ugajati. Prebrala je namreč številne komentarje in forume, na katerih je prebrala tudi kaj negativnega in ji je porušilo njeno samozavest.

Po nasvetu njenih bližnjih in tudi njenega mentorja Damjana Damjanoviča je tovrstno branje zdaj opustila, tako da ima 15-letna Demetra spet svoj sijaj in prikupno zmedenost, zaradi katere je tako priljubljena pri Slovencih.

In kaj je še povedal navdušeni fotograf, še eden izmed številnih, ki ga je prevzela Demetra: "Brez pomisleka lahko povem, da ima Demetra en velik X-faktor za fotografiranje. Je zelo lepa, mladostniško žari, je naravno fotogenična in se je sposobna v trenutku vživeti v vlogo na snemanju. Delo z njo je bilo prijetno in sva ga opravila hitro, kar v hitrem svetu 'šovbiznisa' ni nepomembno, saj na snemanjih ni časa za nepotrebne stvari. Ker je moja favoritka, si želim, da v finalu zasluženo zmaga."