Deni Sebastian in Alan Amadej Eferl: Imata izklesani telesi!

28. 1. 2013 | Vir: Story
Deli

Brata sta v resničnostnem šovu Paradise Hotel navdušila z izklesanima telesoma, za katera trdo garata.

"Z bratom Alanom se poskušava čim večkrat dobiti, da opraviva treninge, ki naju ob napornih delavnikih držijo pokonci," doda Deni.

Oba sta že od malega navajena športnih aktivnosti, saj sta nekaj let trenirala smučanje. "Fitnes je šport, brez katerega ne moreva normalno živeti. Sam treniram vsak dan in se ob tem seveda pravilno prehranjujem. Brez prave prehrane ne bi bilo učinkov, kot bi si jih želel. Treniram dve uri na dan šestkrat na teden v fitnesu Slavija v Mariboru, ko sem na Dunaju, pa v Mcfitu, ki je veriga fitnesov po celotni Evropi. Imam natančno razdeljen program, katere sklope mišičnih vadb delam v ponedeljek, katere v torek in tako dalje," pove Deni.

Tudi Alan, ki je svojemu mlajšemu bratu vzor, ima natančno razdeljen urnik vadbe. Veliko časa pa posveča tudi osebnemu trenerstvu in ob tem pogleda tudi na treninge svojega brata. Velika prednost, ki jo ima Deni pri treningih, je tudi ta, da ima njegov brat Alan trgovino s športno prehrano.

"Alan je lastnik trgovin z dodatki k prehrani oziroma prehrano za aktivne Flexshop Maribor. Na splošno sva velika zagovornika dodatkov, vendar samo dovoljenih. Če poznaš delovanje telesa si lahko pri oblikovanju postave pomagaš s sirotko (znano tudi kot Whey). Priporočam še kakšne BCAA aminokisline ter za pridobivanje mišične mase kreatin, vsi ti dodatki so dovoljeni in jih ljudje mešajo s steroidi. Veliko nasvetov in priporočil si lahko preberete na spletni strani www.aeosebnitrener.si."

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ