Denis Avdić: "Božiček pride takrat, ko grem kakat"

Denis Avdić: "Božiček pride  takrat, ko  grem kakat" (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Nova
23. 12. 2017

Denis Avdić, eden najbolj zaposlenih estradnikov pri nas – voditelj oddaje Znan obraz ima svoj glas, slišite pa ga lahko tudi na Radiu 1.

"Zjutraj vstanem ob 4:10 in do 12. ure sem na radiu, popoldne na televiziji in zvečer v gledališču." Pripravlja namreč še drugi del predstave Moški so z Marsa, ženske so z Venere.

Poleg tega hodi na fitnes, da bi tako psihično kot fizično zdržal tri službe, ki mu tako dopuščajo le štiri ure spanca dnevno. Vseeno ga lahko kdaj vidimo z njegovo partnerico Ano in sinkom Timom, saj je za Denisa družina zelo pomembna. O njegovi Ani ne vemo dosti – Denis pravi, da ni res, da je ne bi želel izpostavljati, a Ana pač ne želi dajati intervjujev, sam pa svojih fotografij z dopusta ne pošilja medijem. "Ana je inteligentna in zelo zabavna oseba, ki nima potrebe po pojavljanju v medijih brez razloga." Tudi božič je priložnost, da je lahko skupaj s svojo družino. "Tako kot vsi – večerja in darila in pa tudi Božiček. Pride k nam na dom in razdeli darila." A Denis ne bi bil Denis, če ne bi odgovoril na vprašanje, ali ga je, bradatega starca v rdeče-belih oblačilih, že kdaj videl. "Sam ga še nikoli nisem videl, ker vedno pride takrat, ko grem jaz kakat. In ko Božiček gre iz naše hiše, pridem jaz iz kopalnice, tako da ga še nikoli nisem srečal, mi pa Tim vedno pove, da ga je obiskal in obdaril."

Foto: Goran Antley

Priporočamo