Denis Avdić doživel napad tesnobe!

Denis Avdić doživel napad tesnobe! (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Lady
4. 1. 2018

Denis Avdić je tisti človek, za katerega se zdi, da je stalno v pogonu in nikoli ne miruje – gleda nas s televizije, poslušamo ga na radiu, ko gremo v gledališče, tam nastopa. V intervjuju je razkril, kako skrbi zase, da se ne bi ponovil lanski scenarij, ko je pristal na urgenci, kateri znani Slovenki se je moral opravičiti in zakaj v medijih ne izpostavlja žene in otroka.

Intervju z Denisom je težko dobiti, predvsem zaradi njegove izredne zasedenosti. Ko ga vprašam, kakšni so njegovi dnevi, odgovori: "Predvsem delovni. Zjutraj vstanem ob 4.10 in do 12. ure sem na radiu, popoldne na Pop TV, zvečer v gledališču."

To seveda terja svoj davek pri spancu. "Trenutno spim po štiri ure na dan. Sem jutranji tip in imam zjutraj največ energije, zvečer pa padem dol." Tudi zato se pošali v odgovoru na vprašanje, koliko časa mu vzame priprava na oddajo Znan obraz ima svoj glas, katere voditelj je. "90 odstotkov je priprava na oddajo, kjer mi vsekakor pomaga odlična ekipa. Brez ljudi, ki dihajo s projektom in skrbijo, da bi bilo vse kar najboljše, bi bilo zelo težko. Na oddajo se pripravljam vsak dan in tedensko sem na Pop TV 46 ur," pove zelo resno in prav tako tudi odgovori, ko ga vprašam, kako ve, kaj je tisto, kar spravlja Slovenke in Slovence v smeh. "Tega ne vem. Menim pa, da če se jaz zabavam, ni razloga, da se drugi ne bi. Sam sem rad v družbi ljudi, ki so dobre volje, in se tega vzdušja potem nalezem od njih. Dokler sem nekje, kjer je smeh, se smejim tudi sam."

Ima humor mejo?

Denisa najbolj nasmejejo kar tekmovalci. "Uživam v nastopih tekmovalcev. Komaj čakam, da jih vidim na odru, ko maskerji opravijo svoje delo. Med nastopi se smejim, čudim in neskončno zabavam. Uživam tudi v komentarjih naših žirantov in vedno čakam, kje mi bo Tanja kaj 'spustila'," se nasmeje Denis. No, kljub temu je marsikoga tudi že užalil. "Javila se je Iris Mulej in sem se ji opravičil. Nisem imel namena žaliti, ampak nasmejati."

Denis ima mejo, do katere se šali. "Iz mrtvih, bolnih in otrok se ne norčujem, in to je moja meja. Vse drugo pa je stvar posameznika. Nekateri imajo radi črni humor in s tem ni nič narobe. Vsak si meje postavlja po svoje in tudi s tem ni nič narobe." Igralska žilica mu ne da miru, zato ima tudi gledališke projekte; ob dveh službah, na radiu in televiziji, ima tako v načrtu še drugi del predstave Moški so z Marsa, ženske so z Venere.

Za prijatelje nimam časa!

Napadi tesnobe

Tri službe, štiri ure spanca na dan, doma pa žena in majhen otrok – iskreno povedano, tega najverjetneje ne zmore nihče početi preveč dolgo. Tudi Denis se tega zaveda. "Lani so bile tri službe preveč in sem preprosto izgorel. V UKC so me zadrževali kar nekaj časa, ker je vse kazalo na infarkt, potem pa so ugotovili, da je bil napad tesnobe, in to je bilo opozorilo, da potrebujem daljši premor med projekti. Da štiri ure spanja ne gredo v nedogled." Zato Denis trdo dela, da ostane v dobri fizični in psihični formi. "Trenutno sem dva- do trikrat na teden v fitnesu z osebnim trenerjem Gašperjem Simčičem, ki skrbi tako za telesno pripravo kot tudi za prehrano. To sem moral storiti, da se mi ne bi ponovil lanski scenarij." Ko ga vprašam, kdaj je čas za njegov počitek, resno pogleda in odgovori: "Takrat, ko sem na dopustu in odklopim vse."

Besedilo: Eva Jandl // Foto: Igor Zaplatil, Sašo Radej

Priporočamo