Denis Avdić in Iztok Gustinčič sta si malce "privoščila" nogometaša

Vir: Nova
3. 4. 2018

Radijca Iztok Gustinčič in Denis Avdić z Radia 1 sta posnela žgečkljivo posteljno čestitko ter mladega reprezentanta nasmejala do solz.

Eden od najbolj perspektivnih mladih slovenskih nogometašev, 22-letni Domen Črnigoj, ki s svojo igro navdušuje v močni švicarski ligi v nogometnem klubu FC Lugano, je zelo priljubljen tudi med slovenskimi medijci, ki že leta zelo pozorno spremljajo njegove nogometne korake.

Po tem, ko ga je pred dnevi nov selektor nogometne reprezentance Tomaž Kavčič prvič uvrstil na seznam reprezentančnih igralcev, so mu prijatelji z Obale pripravili prvovrstno presenečenje v obliki video čestitke, kjer znanih medijskih obrazov ni manjkalo. Ob nadvse zabavni čestitki pevca Damjana Murka je našo pozornost prevzela besedno udarna čestitka v obliki grožnje, ki sta jo vrhunskemu mlademu igralcu namenila radijca in voditelja Iztok Gustinčič in Denis Avdić.

Iz prve roke pa smo izvedeli, kako je prišlo do tega vročega zabavnega posteljnega posnetka. "Takšno povabilo je velika zadeva, to je enako, kot če se glasbenik uvrsti na velik festival. Pomeni, da si dober, da imaš za sabo rezultate, da so te opazili. Kaj potem v reprezentanci prikažeš, je pa spet odvisno od tebe," nam razkrije Iztok in doda: "Domnovi kolegi so naredili kolaž čestitk in naju z Avdičem povabili k sodelovanju. Seveda sva takoj sprejela, ker sva oba velika ljubitelja nogometa. Avdič je trikrat bolj, ampak pustimo malenkosti. (smeh) Snemanje tega pa je bilo nadvse zabavno in zanimivo. Denis je rekel, pridi k meni domov, malo iskanja rekvizitov in potem preblisk. Gustinčič, ti se ulezi, pokrij in mu čestitaj, jaz bom pa zraven pokrit na koncu dodal, kar moram. Snemala je Denisova boljša polovica Ana in uspelo je v prvem poizkusu." 

Foto: Alpe, Frederic Dubuis/EQ Images, Goran Antley, Igor Zaplatil