Denis Avdić in Tim Kores Kori: Skupaj na morju

31. 7. 2018 | Vir: Nova
Deli
Denis Avdić in Tim Kores Kori: Skupaj na morju (foto: osebni arhiv )
osebni arhiv

Med radijskimi oboževalci je po objavi fotografije radijskega voditelja Hit radia Center Tima Koresa - Korija na družabnih omrežjih v družbi radijskega voditelja Radia 1 Denisa Avdića završalo. Kako sta se znašla radijska konkurenta v skupnem čolnu sredi Jadranskega morja.

Za nas sicer nič kaj nenavadna zgodba, ki pa je med nekaterimi dvignila kar nekaj prahu. Radijska voditelja smo namreč že videli skupaj, in sicer pozimi. Vsestranski glasbenik Tim Kores - Kori se je takrat lotil izziva, pri katerem je preizkušal znane Slovence. V zimski idili jih je povabil na Pohorje, kjer so se preizkusili v spretnostni vožnji z motornimi snežnimi sanmi. Njegov preizkus je prestal tudi Denis Avdić, hitrosti pa se nista ustrašila niti Nuška Drašček in Challe Salle.

"Ko sem vprašal ljubljanske frende, ali pridejo na Pohorje, sem potreboval kar nekaj tehtnih argumentov, da so prišli. In ko so, so ugotovili, kako lepo je, če imaš svoj mir in se ob tem še dobro zabavaš," je že takrat povedal Tim. "Motorne sani niso hec, kot tudi ne adrenalinska vožnja s čolnom na morju." Tim uživa v adrenalinskih izzivih, h katerim se zagotovo uvrščajo tudi takšni, ki so povezani z morjem. In če se vrnemo nazaj k slednjemu in hrvaški obali, kjer sta bila te dni radijska voditelja, sta se omenjena pogumno preizkusila vožnji s čolnom. Natančneje okoli Cresa, kjer je bila posneta tudi fotografija, ogledala pa sta si še bližnje otoke, kot so Krk, Rab in Lošinj.

Tekmeca ali prijatelja?

Kot smo izvedeli, sta Kori in Denis pritegnila kar precej pogledov in marsikdo je bil presenečen, da ju je videl skupaj. Oba sta namreč voditelja velikih radijskih postaj, ki soustvarjata jutranji program in se potegujeta za najboljšo poslušanost. Tim je po eni strani obdan s številnimi oboževalkami, Denis pa s svojim humorjem in cinizmom vedno znova poskrbi za govorice.

"Seveda me ljudje sprašujejo, ali sva konkurenta, in poslovno gledano sva res, zasebno pa sva prijatelja. Ne razumem, zakaj bi bilo drugače. Tudi glasbeniki smo si med seboj na neki način konkurenti, pa se vseeno družimo in prijateljujemo. Kaj to pomeni, da se ne več bi smeli?" v smehu doda Tim. "Verjemite mi, da v prostem času res z največjim veseljem odklopim delo in ne mislim na službene stvari."

Tri tedne dopusta

Na vprašanje, ali bo Tim imel še kaj dopusta, je odgovoril, da ga tisti pravi še čaka. "Nekje tri tedne še imam v dobrem in v načrtu imam dopust na Ohridu. Tja bom odšel kar z avtomobilom in pripravljam se že na okoli 15-urno vožnjo. No, pa seveda še kakšen podaljšan vikend, ko bomo s prijatelji znova kje na hrvaški obali," nam je še zaupal Tim.

Besedilo: MIMA // Fotografija: osebni arhiv