Denis Avdić: Izpit naredil že pri policistih

Vir: Lea
26. 5. 2011

Kot skoraj vsak mlad fant je tudi Denis Avdić, najbolj poslušan in odštekan jutranji voditelj na Radiu 1, sanjal o tem, da bi nekoč imel motor. Takrat so se mu te sanje sicer zdele nekoliko nedosegljive, a je kmalu ugotovil, da lahko postanejo resničnost.

Denis je, kot je večini znano, po končani srednji šoli odšel med može v modrem. Srednja policijska šola pa je bila prav tako ‘kriva’, da je Denis že zelo mlad sedel na dvokolesno mrcino, saj je moral v okviru šolanja opraviti vozniški izpit tudi za kategorijo A, kar mu je seveda pozneje prišlo še kako prav.

‘’Takoj ko sem naredil izpit za motor, sem si motor tudi kupil. Bil sem zelo vesel, saj je želja po motorju v meni tlela od otroških let,’’ nam je povedal Denis, ki je s svojim prvim motorjem naredil nemalo kilometrov, tako doma kot v tujini. ‘’Dve leti sem bil čisto nor,’’ se smejoč spominja užitkov na motorju zvezdnik, ki je s prvim motorjem prekrižaril celotno Slovenijo, se vozil po Hrvaški, njenih otokih, skratka, užival je v vožnji.

Potem pa je prišel čas, da se je od motorja poslovil. ‘’Stroškov z motorjem je bilo kar nekaj, pa tudi vse bolj sem potreboval avto, tako da sem se odločil, da ga prodam,’’ nekoliko žalosten pove Denis, ki pa ima po dolgem času spet med nogami svojo mrcino.

Priporočamo