Denis Avdić je drugega sina pošteno proslavil!

Denis Avdić je drugega sina pošteno proslavil! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
25. 12. 2018

Pretekli dnevi so bili še posebej srečni za televizijskega in radijskega voditelja Denisa Avdića.

Njegova draga Ana je namreč povila že drugega sina: Po prvorojencu, petletnemu Timu, sta drugorojenca poimenovala prav tako s kratkim imenom – Nik. Seveda je Denis svojo srečo delil tudi s prijatelji. Rojstvo sina je na veliko proslavil, v svojem slogu pa nam je zaupal, kako je zabava potekala: "Praznovanje ne bi moglo biti lepše. Dobrih 50 prijateljev je bilo, in če je bilo vsem vsaj pol toliko dobro, kot je bilo meni, potem je bilo fantastično. Glede na to, koliko se je spilo, mislim, da bo Nik kar zdrav nogometaš brez poškodb, kar zna iti kar na roko trenerju Barcelone!"

Že kmalu, 20. decembra, pa Denisa čaka še en veliki dogodek, ki bo že četrto leto zapored osrečil mnogo ljudi, in sicer Dobrodelni Denis Avdić Show 28 ur v živo. Denis pravi: "Zgolj iz ideje, kaj lahko storimo, da bi pomagali, je zdaj ta maraton prerasel v neke vrste zavezo, da pomagamo. Zdaj je treba upravičiti zaupanje poslušalcev in predvsem, da pomagamo, če le lahko. In edino prav, da je tako. Zame bo letos posebnost predstava Moški so z Marsa, ženske so z Venere, ki bo med maratonom v četrtek zvečer ob 20. uri na Kongresnem trgu.

Poleg same oddaje sem želel ponuditi še nekaj za ljudi, ki nas vsako leto pridejo pogledat v šotor med delom. Zgolj nekega mahanja z rokami in kake fotke jim do zdaj nismo mogli ponuditi." Denis med 28-urnim radijskim oddajanjem v živo gosti številne znane osebe. In kateri gost mu je od lani najbolj ostal v spominu? "Saša Lošič iz Plavega Orkestra, s katerim sva, oblečena v Božička, na Prešernovem trgu prepevala njihove pesmi. Vesel sem pa sem čisto vsakega, ki se odzove in nas pride podpret. Ampak najbolj v spominu pa mi je ostala naša zadnja gostja Nina Luin, naša urednica, ki je na koncu napisala neverjeten znesek - 180.000 evrov, kar mi daje upanje in veliko željo, da pa morda letos lahko sežemo do 200.000 evrov.

In najbolj sem ponesen, da se takšna številka zbere z majhnim prispevkom vsakega, ki si lahko privošči da pošlje sms POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919. In ljudje pišejo, da so poslali en sms, da več ne zmorejo. Ni treba več, dovolj je eden, ker nas je toliko, in če vsak pošlje enega, je potem ta številka na koncu ogromna. Vsak šteje in čisto vsak je pomemben. Vprašajte Borisa Popoviča, bi o tem znal marsikaj povedati, kako je resnično pomemben čisto vsak."

Besedilo: Nina Keder // Fotografija: osebni arhiv

Priporočamo