Denis Avdić: Jezen razbijal avte!

Vir: Lea
16. 6. 2011

Bil je skoraj deževen torek, sonce se je komaj še prebijalo skozi oblake, kazalo je, da se bo vsak čas ulilo kot iz škafa, Denis Avdić pa je brez milosti in s topim pogledom s ‘pajsarjem’ razbijal po avtomobilih.

Se je revežu utrgalo? Ga je od premalo spanja obšla slabost? Ga je tako razjezil njegov šef Leo Oblak? Vse možnosti bi bile lahko resnične.

Denis je kot za šalo skočil na avto ter začel po vetrobranskem steklu neusmiljeno udrihati. Prav nič se ni dal motiti, steklo je letelo naokoli in grozilo, da se bo zapičilo v oči ali kožo koga od bližnjih, ki so z nasmehom opazovali Denisovo početje. Ja, res je, pravilno ste prebrali, z nasmehom.

Denis je namreč svojo navidezno jezo in slabo energijo sproščal na najstarejšem slovenskem Avtoodpadu Vrhovec na Viru pri Domžalah, kjer so prijazno odstopili svoj prostor članom fotografske ekipe revije Story, ki so se na moč smejali Denisovemu početju, ki si ga je zamislil modni fotograf Alex Štokelj za potrebe fotografij, ki jih boste že ta petek lahko videli v najnovejši izdaji omenjene revije.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri