Denis Avdić: Najel je La Toyo

Denis Avdić in La Toya (foto: Infonet media) Infonet media
Vir: Nova
16. 1. 2012

Če bi bilo karkoli pri Denisu Avdiću običajno, bi bilo to že presenečenje, a mu vedno znova uspe, da nas preseneti, četudi je vse zanj navadno drugače. Tokrat smo Denisa namreč dobili na delu: najel si je porno zvezdnico!

Denis, ki je poznan po domislicah in zajebancijah, kot temu pravi sam, je bil pred hudo dilemo. Kaj narediti, da bodo reklamni oglasi, ki jih bodo na Radiu 1 posneli za TV-oglaševanje, čim bolj zanimivi.

»Naj razlagamo, da smo najboljši, da imamo take in take glasbe? Ne, pri meni tako ne gre,« je bil odločen Denis, ki je nato v snemanje spota vpletel kar porneso La Toyo. »V enem od spotov sem želel sicer Elko Strojan, pa ženska pravi, da noče slišati o snemanju, in to je to. S Toyo je bilo lažje, razložili smo ji koncept, povedali, kdaj se snema, in to je to,« nam pove Denis in razloži, kaj se je dogajalo na snemanju.

»Jaz sem bil v obleki, La Toya pa se je v svojih, če temu lahko rečemo oblačilcih, saj so tako minimalna, vrtela in plesala okoli mene. Spot traja približno 10 sekund, jaz sem povsem na miru, na koncu pa izustim en stavek,« nam zaupa Denis. »Snemanje je bilo kul, La Toya je opravila svoje delo, kot smo od nje pričakovali,« zaključi.

Več v reviji Nova.