Denis Avdić prelisičil Kosorjevo

S potegavščino je Denisu Avdiću uspelo zbuditi zanimanje tudi na Hrvaškem. (foto: Radio 1) Radio 1
Vir: Govori.se
23. 7. 2010

Radijski moderator Denis Avdić je s svojo simpatično potegavščino, v kateri si je tokrat privoščil hrvaško predsednico vlade Jadranko Kosor, zbudil zanimanje tudi na Hrvaškem.

V programu Radia 1 je Denis znan kot moderator brez dlake na jeziku, ki zna s svojim humorjem večkrat do solz nasmejati poslušalce tudi z odličnimi imitacijami znanih Slovencev. Denis pa je včeraj želel dokazati, da s 'pravim' priimkom človek daleč pride, in zato je izkoristil tudi svoj dar oponašanja.

Kot Janez Janša je poklical v urad predsednice hrvaške vlade in po pol ure mu jo je uspelo dobiti na telefon. Še več, Kosorjeva je Denisa, za katerega je mislila, da je Janša, prijazno poklicala celo sama iz Madžarske. Po kratkem pogovoru, ki ga lahko slišite tudi na našem portalu, sta se tako Denis kot Kosorjeva prijazno poslovila, Kosorjeva pa je dobro sprejela šalo našega Denisa, ki je tako postal tudi zvezda radijskega programa pri naših sosedih.

Denis, ki je s svojimi imitacijiami začel na Radiu 94 in NTR, je povedal, da je bil njegov prvi izziv za oponašanje novinar Valentin Areh. "Janeza Janšo sem začel oponašati že v oddaji Dvojec brez krmarja, kjer smo bili trije moderatorji, ki smo oponašali različne like," je o svoji imitaciji nekdanjega predsednika slovenske vlade povedal Denis, ki pravi, da je do danes to verjetno njegova najbolj odmevna potegavščina, med zelo zanimive pa prišteva še tisto, ko je poklical Draga Kosa, prav tako v vlogi Janše, obenem pa se spomni še na potegavščino, ko je kot starček klical na enega od slovenskih operaterjev kabelske televizije in zahteval kodo za ogled porno kanalov.

Vir posnetka: RADIO 1

Priporočamo