Denis Avdić odkrito o tem, da nam ni dovoljeno čutiti strahu pred prihodnostjo

Denis Avdić (foto: revija Nova) revija Nova
7. 12. 2020

Na Radiu 1 bodo tudi letos izpeljali 28-urni dobrodelni maraton, ki bo potekal 22. in 23. decembra.

O tem se je v etru Radia 1 priljubljeni Denis pogovarjal s predsednico ZPM Ljubljana Moste - Polje Anito Ogulin. Ta je poslušalcem razkrila, da je za njo težko leto.

"Veliko je bilo stisk. To, kar se nam je dogajalo, je za neko organizacijo nepredstavljivo. Toliko stisk, kot jih doživljamo letos, že dolgo nismo," je opisala in dodala, da je pri tej zvezi že 67 let - njena mama je bila namreč začetnica. "Ljudje se obrnejo na nas zaradi položnic, varnosti, stisk, psihosocialne pomoči," je dodala Ogulinova.

Denis pa se je strinjal, da so razmere resničo težke, saj je iskreno dejal:  "Iz sebe govorim. Imam občutek, da nam je dovoljeno čutiti strah pred virusom, ni nam pa dovoljeno čutiti strahu pred prihodnostjo, strahu pred izgubo službe, strahu pred tem, da ne bi mogli poskrbeti za družino, strahu pred tem, ali bomo lahko kaj dali na krožnik."

Z njegovimi besedami se lahko zagotovo marsikdo strinja, zato je lepo, da smo dobrodelni, če le zmoremo, saj lahko marsikomu pomagamo preživeti te zahtevne čase, polne takih in drugačnih izzivov.