Denis Avdić odkrito o tem, da si nikoli ni želel delati v jutranjem programu, a zdaj ...

Denis Avdić odkrito o tem, da si nikoli ni želel delati v jutranjem programu, a zdaj ... (foto: Goran Antley) Goran Antley
6. 1. 2021

Pred kratkim je jutranji program Denis Avdić Show na Radiu 1 praznoval lepo obletnico, 10. rojstni dan.

Marsikdo si jutra ne predstavlja brez Denisa Avdića in njegove ekipe, ki razvedri poslušalce po celi Sloveniji. Denis se je Radiu 1 pridružil leta 2007, ko je program vodil med vikendi, leta 2011 pa je prevzel jutranji program.

Od takrat je ekipa izpeljala veliko, najbolj odmevne pa so zagotovo dobrodelne akcije, s katerimi so pomagali številnim ljudem v stiski. Denis pa je tokrat iskreno spregovoril o tem, kaj bi rad še počel v prihodnosti in kakšni so bili njegovi radijski začetki.

"Nikoli si nisem želel delati v jutranjem programu, ker sem mislil, da sem se premlad za to. Moje mnenje je bilo, da si lahko številka 1 največ pet let. Zato me je bilo strah, da sem za to še premlad in da me bodo šefi prehitro zamenjali. Zdaj vem, da bi to rad počel še naslednjih 10 let."

Vir: njena.si

Očitno bo priljubljeni voditelj še naprej razveseljeval svoje zveste poslušalce, ki bodo zagotovo deležni še veliko smeha.