Denis Avdić opisal svojo izkušnjo kar v radijskem etru: Zaradi vloma v domačo hišo predčasno prekinil dopust

Denis Avdić opisal svojo izkušnjo kar v radijskem etru: Zaradi vloma v domačo hišo predčasno prekinil dopust (foto: Alpe) Alpe
25. 8. 2020

Priljubljeni radijski voditelj, ki redno razveseljuje svoje poslušalce, je tokrat presenetil z nekolikanj drugačno in neprijetno prigodo.

Počitnice je preživljal na dopustniški destinaciji, ki jo obišče veliko Slovencev, na otoku Krku. A predčasno se je moral vrniti domov, saj je izvedel, da je njegova hiša dobila prav poseben "obisk": nepridiprava, ki je vlomil vanjo.

"Meni so po enem tednu dopusta vlomili v hišo. Zgodilo se je okrog polnoči. Mi smo bili na Krku, spali smo, doma imamo alarm in varnostno službo. Ko so me klicali, sem vstal in sem šel direkt domov in sodeloval s policaji, saj sem v prejšnji službi tudi jaz to delal. Vlomilec ni mogel čez vrata, zato je šel skozi okno. Notri smo imeli še ena vrata zaklenjena, pa jih je odtrgal. Odtrgal je tudi alarm, ker ga je motil, potem pa je že prišla intervencija in je odšel. "

A vlomilec se ni kaj dosti okoristil, saj po Denisovih besedah doma nima ničesar vrednega - njegov televizor je že star, v hiši nima ne gotovine in ne zlatnine. Računalnike in telefone so vzeli na dopust.

No, vlomilčev trud je bil zaman, a vseeno je Denisovi družini povzročil slabo voljo s prekinitvijo dopusta in s škodo, ki je nastala ob samem vlomu. Denisova zgodba je še en dokaz več, da je med odsotnostjo res treba kar se da poskrbeti za svoje nepremičnine in druge stvari.