Denis Avdić: Po dveh mesecih dopusta spet v službo

Zvezdnik Radia 1 Denis Avdić in voditelja Jana Morelj in Miha Deželak z igralcema iz nove serije Reka ljubezni, Tadejem Piškom in Vorancem Bohom. Na Radiu 1 obljubljajo, da bodo nadaljevali dobra dela, kot je opozarjanje voznikov na previdno vožnjo blizu šol, vsak torek bodo podelili 500 evrov v oddaji o bitki s časom, uresničevali skrite želje, tekli dobrodelni maraton in z neprekinjenim oddajanjem v živo zbirali denar za socialno ogrožene družine. Miha Deželak pa bo spet kolesaril in tako peljal socialno ogrožene otroke na morje. (foto: Darja Štravs Tisu) Darja Štravs Tisu
Vir: Lady
12. 9. 2017

Na Radiu 1 so ob 10-letnici in novi radijski sezoni pripravili pravi šov. Začelo se je že ob 5. uri zjutraj, ko se je z dopusta vrnil Desni Avdić, njihov paradni radijski voditelj, in v studio ob soju ognjemetov vkorakal po rdeči preprogi. Tako so se poslušalci že zjutraj zabavali z njim in kopico znanih slovenskih imen.

Denis Avdić Show, najbolj poslušan radijski jutranji program v Sloveniji, se je v velikem slogu vrnil na radijske valove. Glavni zvezdnik Radia 1 Denis Avdić se je namreč po dolgem poletju znova pridružil sovoditeljema Jani Morelj in Mihi Deželaku. Njegova radijska ekipa mu je ob tej priložnosti pripravila kar nekaj presenečenj.

Predvsem pa si Avdić ni predstavljal, da ga bo že prvi dan v službi obiskalo toliko znanih Slovencev. Voditelj Sveta na Kanalu A Gregor Trebušak je jutranjemu timu pomagal odvoditi prvih nekaj minut programa, potem se je pridružil še Domen Valič, ki je predstavil svojo plesno predstavo Dance Amore. Prišla sta tudi igralca nove slovenske nadaljevanke Reka ljubezni Voranc Boh in Tadej Pišek, ki je priznal, da se z glavno igralko Laro Komar poljubljata kar 12 ur na dan. Ota Širca Roš, Urška Vučak Markež, Tilen Artač in Miha Brajnik so se spominjali, kako je bilo nadomeščati Denisa Avdića. Valentina Plaskan je obljubila, da tudi v novi sezoni Ene žlahtne štorije ne bo manjkalo spletk. V studiu so se oglasile še Lili Žagar, Katja Tratnik in Špela Grošelj, ki so predstavile oddaji, ki z jesenjo prihajata na Planet TV.

Eva Jandl