Denis in Faki (Kmetija: nov začetek): Odhajata v novi šov

Tako Denis kot Faki sta že enkrat 
dokazala, da znata 
poprijeti za delo! (foto: Planet TV) Planet TV
Vir: Nova
11. 4. 2016

Zmagovalca resničnostnega šova Kmetija Denis in Faki sta zadnje čase nerazdružljiva. Očitno sta fanta združila svoje interese, ki jih uresničujeta še z različnimi projekti. Glede na to, da sta sicer oba dobro podkovana v vrtenju jezika, pa sta v preteklosti tudi že dokazala, da znata poprijeti za delo. A izkušnja, ki sta jo nedavno doživela, tudi za postavna fanta ni bila ravno preprosta.

Denis, ki je zmagal v šovu Kmetija pred dvema letoma, se je takrat izkazal kot delaven fant. Nato je svojo medijsko prepoznavnost dobro unovčil in zdaj že drugo leto na Planet TV komentira udeležence resničnostnih šovov. Nekoliko tišji je Faki, lanski zmagovalec šova Kmetija: nov začetek. A tudi on je tisti, ki raje poprime za delo, kot govori. In tukaj imata fanta skupne točke, ki ju družijo še v prostem času. "Res je. Med tednom sem v Ljubljani, ker snemam oddaje, tako da mi ostaja veliko prostega časa za druženje," pove. Glede na to, da sta oba polna novih izzivov, nas je tudi zanimalo, kaj pripravljata, saj naj bi spet vstopila v resničnostni šov!

VSTOP V ŠOV

In res! Nova razkriva, da sta se fanta znašla pred zanimivo preizkušnjo, ki ju je odpeljala daleč v preteklost. Glede na to, da Denis spremlja tekmovalce v šovu Bilo je nekoč, so mu nekateri podvrgli, da je lažje govoriti kot delati, čeprav je sam dokazal že nasprotno. "Tokrat bova oba presenetila skupaj z vstopom v resničnostni šov Bilo je nekoč. Oba sva zmagovalca šova, kar pomeni, da imava nekaj skupnega. Željo po zmagi. Prav tako pa oba težko prenašava poraz. In kar je bistveno, oba znava poprijeti za delo. Ne pustiva se zafrkavati in poveva, kaj si misliva." Se na malih zaslonih obeta zanimiva dogodivščina? Denis in Faki sta tako odvrgla vsakodnevna oblačila in se vrnila nazaj v leto 1810. "V bistvu naju je gnalo kar nekaj izzivov, ki sva jih želela doživeti. Predvsem videti, ali ženske res toliko klepetajo, kot je videti, in da spoznam tekmovalce. Med njimi tudi tiste, ki mi grejo na živce." Denis nam je tudi priznal, kdo mu je bil od udeležencev najmanj simpatičen in kdo najbolj. "Ob spremljanju šova Bilo je nekoč ti gre marsikdo na živce. Ko pa doživiš ljudi osebno, se stvari res postavijo drugače," še doda.

TEŽKI POGOJI

Oba, tako Denis kot Faki, sta v šov stopila pod enakimi pogoji. Imela pa sta prav posebno nalogo, česar pa tekmovalci ne vedo. "Poprijela sva za delo. Res trdo delo, čigar dokazi so še danes na mojih oguljenih rokah. Verjetno jim župan sploh ne bi zaupal naloge, če ne bi vedel, da se bova midva znašla na tistem mestu. Pa ne želim naju zdaj postaviti na piedestal, ampak tako je!" Tekmovalce je res pričakala daleč najtežja naloga: "Za oba je bila to ekstremna izkušnja, ki ni za slabiče," še razkrijeta fanta. "Kaj smo počeli in kako, pa bodo gledalci morali kar sami pogledati!" Glede na to, da je nedavno ceno šova iz preteklosti za tri dni skusila tudi Jasna Kuljaj, ko je obiskala šov Bilo je nekoč, zna biti udeležba Fakija in Denisa prav zabavna. "Sam sem želel videti, kakšne so razlike v šovih. Kje so prednosti in kje slabosti. Pustimo se presenetiti," še doda Denis.

MIMA