Denis Porčič - Chorchyp (Zvezde plešejo): Osvojil srca številnih znanih Slovenk?

Denis Porčič - Chorchyp (Zvezde plešejo): Osvojil srca  številnih  znanih  Slovenk? (foto: Miro Majcen) Miro Majcen
Vir: Nova
17. 4. 2017

Pojavljajo se tudi govorice, da naj bi se vnele iskrice med Denisom in njegovo soplesalko Martino, a postavni Denis pravi, da je samski, na račun svoje simpatičnosti pa dobi veliko pohval.

Denis je s svojo simpatičnostjo prek malih zaslonov osvojil srca številnih gledalk nedeljske oddaje Zvezde plešejo. A kot nam je povedal, je v preteklosti osvojil tudi kar nekaj znanih Slovenk ...

In čeprav je bilo v preteklosti o njegovem ljubezenskem življenju napisanega veliko, nam je priznal, da vse le ni bila resnica. "Dve leti sva bila par z Nino Osenar, z Majo Prašnikar pa dve leti in pol. Drugo pa so bili bolj kot ne trači. Spomnim se, da je pisalo, da sva bila par s Sanjo Grohar, ampak ni bilo nič takšnega. Nekajkrat smo bili skupaj zunaj, kdaj smo se pohecali, to je bilo pa to," nam je namreč pojasnil simpatični borec in trener borilnih veščin, ki zdaj sicer uživa v samskem stanu, ne skriva pa dejstva, da se s soplesalko Martino odlično ujameta, o čemer se lahko prepričamo tudi na njunih družabnih omrežjih.

Kaja Milanič