Denis Porčič: Po plesnem šovu nazaj v ring

Denis Porčič: Po plesnem šovu nazaj v ring (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Nova
10. 10. 2017

Denis Porčič – Chorchyp, profesionalni borec, trener borilnih veščin, lastnik Kluba borilnih veščin Samurai (KBVS), osebni trener ter glasbenik, ki nas je v letošnji spomladi navduševal v vlogi plesalca v šovu Zvezde plešejo, se je vrnil v ring.

Pred dnevi je koprska Arena Bonifika gostila mednarodni kikboksarski turnir W5 'Spopad legend' (Legends Collide), na katerem so se pomerile tudi slovenske legende borilnih veščin. V ring koprske Arene je stopilo kar 26 legend, gre za borce svetovnega formata, med katerimi je bil tudi izklesani Denis, ki se je po dveh letih ponovno odločil za borbo.

Mi smo borca srečali v Kopru, kjer nam je iz prve roke zaupal, da se bo na dogodek iz upokojitve vrnil naš 'Slovenski Rocky' Miran Fabjan, ki se bo spopadel z Dževadom 'BH Machino' Poturakom, rokavice bo na roke nataknil tudi eden izmed najbolj priljubljenih borcev Denis 'Chorchyp' Porčič, v ringu pa bomo videli tudi Jasmina Bečirovića in Bora 'Playboya' Bratovža. "Srečen in zadovoljen sem s svojo borbo. Čeprav se ni vse izteklo po načrtih, a tak je ta šport. Po dveh letih sem spet vstopil v ring, športno in telesno pripravljen bolj kot kadarkoli, ampak na žalost spet s parimi poškodbami, ki so me stale boljše uvrstitve. A se kmalu spet vidimo, saj so borbe moja prava energija."