Denis Porčič (Zvezde plešejo): So se na plesnem parketu zanetile iskrice?

Denis Porčič (Zvezde plešejo): So se na plesnem parketu zanetile iskrice? (foto: Miro Majcen) Miro Majcen
Vir: Lady
19. 4. 2017

Raper in borec Denis Porčič Chorchyp trenutno na plesnem parketu vsako nedeljo gledalce očara s svojimi plesnimi koraki. Marsikdo je povsem presenečen, kako gibljiv in spreten je robusten mišičnjak. Zagotovo je k temu pripomogla tudi njegova soplesalka Martina Plohl, ki je Denisa kar konkretno 'vzela' v roke. Med njima se vidno krešejo iskrice. Je morda na vidiku nova ljubezen?

Gledalci in tudi komentatorji na družbenih omrežjih so že opazili, da sta si Chorchyp in Martina zelo blizu, zato smo se za več informacij obrnili kar na vedno nasmejanega Gorenjca, ki nam je zaupal, da je njegova soplesalka zelo simpatična in zabavna oseba.

"Je polna energije in tukaj se tudi zelo ujameva, a ko prestopiva vrata plesne dvorane, se spremeni v 'pošast' brez milosti. Ta 'pošast' privleče iz mene najboljše in najbolj skrite sposobnosti, za katere tudi slutil nisem, da jih imam," je navdušeno povedal Denis in dodal, da ima Martina kot učiteljica sposobnost videti, kje so njegove prednosti in slabosti, ter temu prilagoditi treninge.

"Oba sva energična in zato so najini treningi zelo dolgi in intenzivni. Kot oseba zna biti zelo temperamentna, odločna in iskrena, kar je zame plus, ker se v današnjih časih vsi nekoliko pretvarjajo," je zaupal Kranjskogorčan in opisal njun odnos. "Najin odnos je predvsem zelo iskren, veliko se pogovarjava o občutkih in o delu. O najinih ciljih in željah. Veliko se smejiva in tudi vse posnameva," je v smehu povedal Denis. In ravno zaradi teh kratkih videov, ki jih redno objavljata na Facebooku, so gledalci opazili, da je med njima kemija, nekateri pa so celo dodali, da se krešejo iskrice simpatije.

"Da, to je baje veliko ljudi opazilo," je priznal Denis, ki je na vprašanje, ali se med njima po šovu lahko razvije tudi kaj več od prijateljstva, ostal skrivnosten. "Tega pa ne bi vedel. Marsikaj se lahko zgodi v življenju in jaz nikoli ne rečem nikoli. Trenutno pa je moj fokus čisto drugje," je zaupal Chorchyp, ki je Martini pred kratkim pokazal tudi lepote svoje sanjske Kranjske Gore.

Lepa temnolaska je Gorenjsko obiskala zaradi plesne točke o Kekcu, ki sta jo morala predstaviti v oddaji. "Martina je ob obisku Kranjske Gore spoznala mojo mami in njene sodelavke, pa tudi nekaj mojih prijateljev," je navdušeno dejal zgovorni Gorenjec. No, kaj pa o vsem tem pravi skrivnostna temnolaska, ki smo jo lahko opazili med občinstvom in za katero se ugiba, ali prav ona morda njegovo dekle? "To dekle je moja sodelavka, poslovna partnerica in obenem najboljša prijateljica. Pomaga mi pri vseh mojih projektih in tudi pri tem z Martino," je pojasnil Chorchyp in nam še zaupal, da je trenutno samski.

Barbara Majič