Denis Toplak (Kmetija): "Čas je, da se ustalim"

Denis je resnično zaljubljen. (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
26. 4. 2016

Čeprav šarmerja Denisa Toplaka že vse od njegovega nastopa v oddaji Kmetija: Nov začetek poznamo po tem, da hitro osvoji srca deklet, sam priznava, da srce svojega dekleta le s težavo. A zdaj je drugače. Denis nam je namreč povedal, da je prvič po daljšem času spoznal dekle, s katerim je pripravljen imeti tudi nekaj več kot le bežno romanco.

"Mislim, da je čas, da se počasi ustalim. Spoznavam eno dekle in jo tudi spuščam čedalje bližje k sebi. Imam sicer probleme z zaupanjem, glede na to, kaj se dogaja. Dekleta so zelo neresna in čeprav so v zvezah, varajo moške. Seveda tudi moški to počnejo, ampak ženske so hujše," je povedal Denis in dodal, da mu prav to zaupanje povzroča velike težave, ko poskuša z dekletom narediti korak dlje.

"To me bremeni, brez dvoma. Če ne zaupam dekletu, si z njo težko kaj ustvariva. Zdaj spoznavam eno dekle, ki mi je res všeč, in z njo sem si dal priložnost, da bom poskušal ponovno polno zaupati," nam je še povedal zaljubljeni Denis, ki bo z razkritjem imena dekleta še malce počakal.

Kaja Milanič

Značke: Denis Toplak