Denis Toplak (Kmetija): Razkazal svoj dom

Dobrodošli pri Denisu.
 (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Nova
3. 1. 2015

Za Denisom so naporni dnevi, polni obveznosti in intervjujev, ki jih kot zmagovalec resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek mora odkljukati. Poleg medijskih obveznosti 28-letnik ne počiva na lovorikah, temveč že išče načine, kako bo unovčil svojo še vročo slavo.

"Po materini smrti ima oče novo partnerico in pri njej tudi živi, brat se je odselil v Maribor, tako da že več kot leto in pol živim povsem sam."
Brezhibno pospravljena hiša, urejena okolica in lonci, iz katerih vsak dan kaj dobrega zadiši.
Brez moškega kotička, kjer kraljujeta računalnik in televizija, ne gre.
Po prostorni kuhinji se vrti skoraj vsak dan.
V Denisov domu seveda ne manjka nogometni kotiček.
V svoji garaži ne skriva prestižnih jeklenih konjičkov, ampak draga kolesa, ki so večinoma last njegovega brata.
Denisovo kraljestvo, ki je od štajerske prestolnice oddaljeno le 15 kilometrov.

Trenutno se Denis dogovarja za animacijske dogodke po Sloveniji, ki jih bo vodil v družbi sotekmovalcev – Elizabet, Kamale in Leona. A čeprav je polno zaposlen, mu doma še vedno uspe vzdrževati red, za kar ni zaslužna katera izmed sorodnic, saj Denis v družinski hiši Toplakovih, v kraju Morje blizu Frama, prebiva čisto sam.

"Po materini smrti ima oče novo partnerico in pri njej tudi živi, brat se je odselil v Maribor, tako da že več kot leto in pol živim povsem sam. Najprej mi je bilo sicer malo dolgčas, saj ne moraš imeti neprestano koga na obisku, nato pa sem se navadil takega načina življenja," nam je zaupal, na lastne oči pa smo se prepričali, da je Denis resnično gospodinja in pol. Brezhibno pospravljena hiša, urejena okolica in lonci, iz katerih vsak dan kaj dobrega zadiši. "Navadil sem se, da vse opravljam sam, pri tem pa nisem prav nič površen. Glede na to, da dam veliko na zdravo prehrano, si skoraj vsak dan pripravim kosilo. Na mojem krožniku se najpogosteje znajdeta meso, piščanec ali puran, in veliko zelenjave. Imam tudi vrt, na katerem trenutno ni sicer nič posajenega, a glede na to, da sem na kmetiji pridobil veliko izkušenj z vrtičkanjem, se bom spomladi lotil tudi tega. Vsaj kakšna sveža zelišča bom zagotovo posadil," se novih načrtov okoli hiše veseli Denis. Se tudi vi čudite, kako to, da je Denis še vedno samski, ko pa je več kot očitno material za oženit? Tega si zmagovalec šova Kmetija: Nov začetek vsekakor tudi želi, saj priznava, da je družinski človek. Njegove sanje so trije otroci, dva biološka in en posvojeni. Denis, kaj še čakaš, 'štalco' že imaš, in to kakšno!

ANA FETIH

Priporočamo