Denis Toplak: Njegovo telo je brez dlak!

"Brijem si noge, pulim si obrvi, pa tudi dlačice po prsih si redno pulim." (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Nova
15. 2. 2016

Po tem, ko nas je lanski zmagovalec oddaje Kmetija: Nov začetek ob koncu leta razvajal z neposrednimi komentarji o dogajanju v zadnji sezoni oddaje, je zdaj potrdil tudi novico, da ga bomo v oddaji istega tipa lahko spremljali tudi to pomlad. Denis se bo tokrat za pult oddaje Bilo je nekoč: Brez cenzure usedel z Jasno Kuljaj in Špelo Grošelj, kako bo kos velikim dekoltejem v tej sezoni, pa nam je zaupal med jutranjim urejanjem v kopalnici.

Denis redno neguje svoje obrvi, največkrat pa mu jih uredijo v frizerskem salonu.
Oblikovanje pričeske je obvezno vsako jutro.

Denisa smo namreč ujeli ravno zjutraj med njegovo rutino. Čeprav je zadnjih nekaj dni 'živel iz kovčka', pa Denis ni zanemarjal rutine, ki jo je izoblikoval okrog svojega videza.

"Na videz dam zelo veliko. Brijem si noge, pulim si obrvi, pa tudi dlačice po prsih si redno pulim. Tako ali tako pa nisem eden izmed tistih ljudi, ki bi imeli veliko dlak," nam je pojasnil Denis med svojo jutranjo rutino urejanja. "Ko grem pod prho, kar nekaj časa traja, da se uredim. Včasih sem še hujši kot ženske," je povedal in dodal, da njegova nekdanja dekleta niso imela nič proti temu, da je svojemu videzu namenjal toliko pozornosti. "Bolj kot jih motilo, so se smejala. Mislim, da je enim dekletom všeč to, da je človek urejen. Nekatere pa imajo raje kosmate moške," je še povedal.

Sicer pa svoje lepotne navade rad deli tudi s svojimi dekleti. "Všeč so mi urejena dekleta, ni pa nujno, da so fina. Rad imam preprosta dekleta, vendar urejena. Da so lasje umiti, da ima negovano kožo, da ima lepe nohte, če kaj od tega ni urejeno, potem me hitro kaj zmoti," priznava in dodaja, da niso vsa njegova nekdanja dekleta ustrezala tem kriterijem. "Če bi v preteklosti imel kakšno takšno, ki bi ustrezala vsem kriterijem, potem bi bil verjetno še vedno z njo," še dodaja.

Njegova lepotna razvajanja

Poleg nege doma pa se Denis vsake toliko odpravi tudi v salone za sprostitev. Kot pravi, si obrvi navadno uredi v salonu, prav tako pa se v lepotni center odpravi po masažo. "Najljubše so mi športne masaže, ki si jih privoščim na Štajerskem. Zdaj si sicer že dolgo nisem privoščil nobene, navadno pa grem enkrat ali dvakrat na mesec. Rad pa grem tudi v savno," še pojasnjuje Denis, katerega srce je še vedno prosto.

Kaja Milanič

Priporočamo