Denis Toplak: Predstavil svojo izbranko Katarino

Denis Toplak: Predstavil svojo izbranko Katarino (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
25. 7. 2017

Denis Toplak je vse od začetkov pojavljanja v medijih veljal za samca številka ena. In čeprav se je pred letom dni začelo šušljati o tem, da naj bi njegovo srce osvojila postavna temnolaska, se je zvezdnik resničnostnega šova Kmetija: nov začetek spretno izogibal novinarskim vprašanjem. 

  

A kot kaže, je pravi čas za to, da svojo izbranko Katarino predstavi javnosti. Skupaj sta že leto dni, v tem času pa sta skupaj uresničila že nič koliko načrtov. Med drugim tudi svoje prve počitnice dlje od sosednje Hrvaške, ko sta se pred kratkim odpravila v Tunizijo, v mestece Hammam Sousse, kjer sta se pustila razvajati v petzvezdničnem hotelu z 'all inclusive' ponudbo.

"Tam sva preživela teden dni, kjer sva uživala v aktivnostih, ki jih je hotelsko osebje ponujalo na plaži. Navdušila sva se nad raznimi vodnimi športi, poskusila sva t. i. paragliding tandem, ko te s čolnom vlečejo na padalu," nam je povedal Denis in dodal, da sta si v tednu dni odpočila misli in veliko časa preživela na peščeni plaži. "Poleg tega, pa sva obiskala tudi mestece Sousse, ki naju je kar malce presenetilo. Njihov način življenja nama je bil popolnoma tuj, nekaj drugačnega je tudi njihova tržnica, ki naju je presenetila z neverjetno gnečo in veliko odpadkov," priznava Denis, ki si s Katarino preprosto dovoli biti on.

Spomnimo se lahko, da je bil pred njo priljubljeni akter resničnostnih šovov precej nezaupljiv do deklet, kot pravi, pa se je zdaj vse to spremenilo. "Težko sem prišel do nje in trajalo je kar nekaj časa, preden sva se prvič dobila. V njej sem videl dekle, ki ve, kaj hoče v življenju, in vidim, da sem se prav odločil. Nisem se zmotil," nam je o svoji izbranki še povedal Denis in priznal, da mu je njena simpatičnost že krepko zlezla pod kožo.

Kaja Milanič