Denis Toplak: Raje sem samski, kot da bi varal

Denis Toplak: Raje sem samski, kot da bi varal (foto: Lea Press) Lea Press
Vir: Lea
16. 3. 2016

Denis Toplak je tudi leto dni po zmagi v šovu Kmetija: Nov začetek vroča tarča slovenskih medijev. Tokrat smo se k njemu na obisk odpravili z nekoliko drugačnim vprašanjem – sicer ga navadno spremljamo v družbi številnih lepotic, tokrat pa smo ga povprašali, ali že razmišlja o družini in ali je že našel svojo boljšo polovico.

Čeprav je v preteklosti okusil že veliko ljubezenskih radosti, je Denis priznal, da je njegovo srce še vedno prosto.

"Še vedno ni prišla moja princeska. Na žalost še nisem srečal dekleta, ki bi mi ustrezalo v vseh pogledih," nam je priznal 28-letnik, ki zagovarja stališče, da ti mora biti dekle najprej vizualno všeč. "Nekateri pravijo, da ni vse v lepoti, jaz pa pravim, da je veliko. Moraš se zavedati, da s punco nisi samo za en dan, ampak da boš z njo eno leto, dve leti, deset ali dvajset let. Zavedati se moraš, da si boš z njo ustvaril družino in se z njo zbujal vsako jutro, in mislim, da ti preprosto mora biti všeč.

Moja dekleta morajo biti urejena – torej imeti negovano kožo, nohte, lase ... Punca se mora znati urediti in mora kaj narediti za svoje telo," nam je svoje popolno dekle opisal Denis in dodal, da v preteklosti punce z vsemi temi lastnostmi še ni imel. Kljub temu je za Denisom že več dolgih zvez, kot pravi, je najdaljša trajala kar štiri leta. "Ta zveza je bila kar dolga, v njej sva imela veliko vzponov in padcev, sem se pa res veliko naučil iz nje in mislim, da sem prav zaradi izkušenj v njej postal močnejši," pojasnjuje. "Ko sem spoznal to dekle, sem se kar zaljubil, čeprav to ni bila moja prva ljubezen. Pri nama je bilo zaupanje vedno na prvem mestu, ampak se je na koncu vse podrlo. Ni pa to name vplivalo v smislu, da bi zdaj imel slabo mnenje o dekletih. V tem času tako in tako vidimo, da ni več tako, kot je bilo v preteklosti. Da ste morda dekleta zdaj glede vedenja in zvestobe veliko hujša, kot smo moški," pojasnjuje Denis in obenem dodaja, da sam kljub temu še ni bil prevaran. 'Vsaj ne da bi vedel,' še pravi. In prav zaradi tega Denis zdaj ne hiti v novo resno zvezo. "Ko sem bil mlajši, nisem nikoli govoril o tem, da bom imel družino mlad. Mislim, da je toliko družin, ki navzven delujejo lepo, navznoter pa so slabe. Od prepiranja, alkohola do nasilja ... Ne mislim prehitevati in raje sem samski, kot bi nekoga varal ali se z njim prepiral. Če bi končno dobil pravo dekle, pa se to tako in tako ne bi zgodilo ..."

Mnenje staršev je pomembno

Pred časom je Denisova mama izgubila bitko z rakom, Denis pa še vedno pravi, da je mnenje staršev o dekletih, s katerimi se videvaš, izredno pomembno. "Starši so le tisti, ki začutijo, kaj njihov otrok potrebuje in kaj mu najbolj ustreza. Zato je dobro poslušati njihove nasvete, čeprav starši vseeno nočejo vplivati na tvoje mnenje. Sam sem doma vedno dobil dobre nasvete," nam je povedal Denis, ki si zdaj svoje popolno življenje predstavlja v hiši, polni otrok. "Živel bi v hiši s svojo partnerico, imel bi dva otroka – najmanj –, želim si tudi, če bi mi finančno stanje omogočalo, da bi enega otroka posvojil. Vsak bi imel svojo službo z rednim dohodkom. Če pogledamo v daljno prihodnost, si želim, da bi še vedno delal na televiziji," nam je svoje načrte razkril Denis, ki se bo zaradi poškodbe kolena zdaj za nekaj časa umaknil z nogometnih zelenic.

Morda vas bo zanimalo tudi tole ...

Nova ljubezen iz medijskega sveta?

  • In ker se v zadnjem času šušlja, da naj bi se ljubezenska iskrica vžgala med Denisom in lepotico Anjo Jenko, smo ga povprašali, ali meni, da bi bila zveza z dekletom, ki je tako kot on v soju medijskih žarometov, lažja. "Morda bi bilo res lažje, ker bi bolj razumela celotno situacijo. Vemo, da naslovi članka ne odsevajo vedno vsebine, vendar večina deklet pogleda samo naslov, in ne besedila in bistva za člankom. Punca iz medijskega sveta pa bi to verjetno razumela," še pojasnjuje.

"Denis je premlad in preglasen"

  • Denis se bo v prihodnjih mesecih znova veliko družil v studiu oddaje Brez cenzure. Pravi, da je njegovo delo v prejšnji sezoni govorilo samo zase, zato se je novega druženja pred kamerami razveselil. Poleg Jasne mu tokrat družbo za komentatorskim omizjem dela tudi svetlolasa Špela Grošelj, ki smo jo povprašali za komentar o prvih vtisih v studiu. "Z Jasno sva se super ujeli. Prej sva se poznali bolj kot ne na videz, saj sva se srečevali na prireditvah, na katerih je ona navadno nastopila v vlogi voditeljice, jaz pa v vlogi pevke, zdaj pa sva se tudi bolje spoznali. Navdušena sem nad njo! Zabavna je, neposredna, z njo se lahko veliko pogovarjam ... Verjamem, da se bova dobro dopolnjevali, ker sva si na veliko področjih precej različni," nam je povedala Špela o Jasni in dodala, da Denisa sicer ne pozna dovolj dobro, da bi lahko kaj konkretnega povedala o njem. "Na prvi vtis pa se mi zdi, da si bova velikokrat nasprotovala. Njegov pogled na svet in življenje se namreč popolnoma razlikuje od mojega. Sicer pa je čisto okej fant, vendar ni bojazni, da bi me zamikal v ljubezenskem smislu," nam je povedala in dodala, da je zanjo preprosto premlad in preglasen.

Domov k očetu!

  • Tako, pa se je poslovil prvi izpadli član resničnostnega šova Bilo je nekoč, 55-letni Franc Smodiš iz Ruš. "Počutim se presenetljivo v redu in nisem preveč razočaran. Saj veste, eden mora prvi ven in očitno ima Gvido več sreče kot jaz, sam pa na to nimam vpliva," je ob izpadu povedal kovač Franc. Kljub temu razočaranja ni mogel skriti, saj bi z veseljem še kakšen teden ostal v dvorcu. Resničnostnega šova se je udeležil skupaj s hčerko Patricijo, ki je bila prepričana, da bo domov odšla pred očetom. "Ne verjamem, da bo prišla prav daleč. Vendar bom kljub temu stiskal pesti, da bo zdržala čim dlje," je na vprašanje o tem, kako dolgo bo v igri ostala Patricija, odgovoril Franc. V tem času se je najbolj zbližal z Gvidom in Bredo, tej tudi najbolj privošči zmago v oddaji, saj ve, da si želi prenoviti stanovanje. "Vsak po svoje si zasluži zmago, le Blaž je mogoče tak, da ničesar ne potrebuje," je še dodal Franc, ki bo zdaj lahko več časa posvetil bolnemu očetu. Ta je namreč v bolnišnici, v kratkem pa bo imel tudi operacijo, ob kateri bo prav zagotovo potreboval njegovo podporo. "Z očetom sva si blizu, vendar je med nama kar nekaj kilometrov. Vsak mesec se odpravim k njemu na obisk, da pomagam na polju ali pa nabiram gobe," je povedal 55-letnik, ki se v prihodnosti resničnostnih šovov ne bo več udeleževal.