Denis Toplak: Ujeli smo ga tik pred operacijo

Denis Toplak: Ujeli smo ga tik pred operacijo (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Lea
31. 8. 2016

Nobena skrivnost ni, da Denis Toplak rad veliko pozornosti nameni svojemu videzu, in o tem bomo govorili tudi tokrat. Zmagovalca prve sezone oddaje Kmetija: Nov začetek smo namreč ujeli le dan pred njegovo operacijo, ki mu bo za vedno spremenila življenje ...

Le teden dni po tem, ko je v Zagrebu prestal poseg, s katerim so mu v koleno vbrizgali centrifugirano lastno kri po postopku PRP in z njo zdravili močne bolečine, ki jih je čutil na tem predelu, bo Denis zdaj že drugič legel na kirurško mizo.

Tudi tokrat iz zdravstvenih razlogov, pa vendar bodo posledice vidne tudi navzven. Denis se je tokrat namreč odpravil na plastično operacijo nosu, saj si ga je v preteklosti poškodoval pri nogometu.

"Imel sem zlomljen nos in zdaj bom šel na ta poseg, ker zlom vpliva na moje dihanje. Moti me tako čez dan kot tudi ponoči in zdaj si bom to lepotno popravil. Kirurg Fabjan mi bo odstranil grbico, ki jo imam," nam je pojasnil Denis in dodal, da sicer o kakšni drugi plastični operaciji ne razmišlja.

Mesec dni previdnosti

Poseg, ki sicer ni zelo zahteven, traja od pol ure do eno uro, kot nam je povedal Denis, pa bo moral biti v prihodnjem mesecu kar precej previden. "Doma bom počival tri ali štiri dni. Masko prek nosu bom nosil teden dni, kot mi je povedal dr. Fabjan, pa bom čez teden dni že za med ljudi. Oteklina bo sicer ostala, bolečin pa ne bi smel čutiti," nam je pojasnil in dodal, da poseg sicer zahteva mesec dni pazljivosti. "Zdaj na primer ne bom smel v vodo, ne smem skakati na glavo, ne smem nositi očal ..., ker bo to tkivo še zelo krhko in občutljivo," je še dodal.

Pred kratkim na botoks

Sicer pa si je v zasebni lepotni kliniki Medikol v Zagrebu Denis prav tako dal na področje podpazduhe vbrizgati botoks, saj mu je zdravnica povedala, da naj bi to pomagalo pri preprečevanju potenja. "Ko imam kontrolo kolena in mi bo še malce botoksa vbrizgala v levo podpazduho," nam je povedal in dodal, da se je do zdaj postopek izkazal kot zelo uporaben. Sicer pa z operacijo nosu za Denisa ni konec medicinskih posegov, saj se bo v kratkem odpravil na operacijo kolena, za katerega pa še čaka termin.