Denisa Toplaka čaka nov izziv, kjer ne bo taktike, hinavščine in živciranja

Denisa Toplaka čaka nov izziv, kjer ne bo taktike, hinavščine in živciranja (foto: Ana Gregorič / POP TV) Ana Gregorič / POP TV
24. 1. 2020

"Spet je ta bik na televiziji, a ni dosti, da je bil že dvakrat na kmetiji," je bil le eden izmed komentarjev, ko je POP TV objavil še eno zvezdniško ime šova Zvezde plešejo, ki ga bomo na televiziji spremljali to pomlad.

32-letni Denis Toplak , ki smo ga lahko že dvakrat spremljali v resničnostnem šovu Kmetija, bo tokrat sodeloval še v plesnem šovu, pa čeprav nima plesnega predznanja. Glede na to, da še kako dobro poznamo Denisa, vemo, da je po karakterju tekmovalen in zagrizen, kar bo zagotovo pokazal tudi na plesnem pakrketu, kjer pa ne bo, kot priznava in ugotavlja tudi sam, taktike in hinavščine.

"Končno je prišel dan, ko lahko z vami delim to čudovito novico. Pred mano je nov izziv v obliki oddaje Zvezde plešejo in s tem tudi uresničena moja velika dolgoletna želja. Imel bom priložnost pokazati sebe v drugi platformi šova brez taktik, hinavščine, živciranja. Komaj čakam, da se vam dokažem na plesnem parketu in se vam že naprej zahvaljujem za vso podporo. Let’s dance!" je ob tej priložnosti na svojem instagram profilu zapisal Denis Toplak, ki je sicer star znanec resničnostnih šovov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Denis Toplak ✨✨✨ #razred2020 #poptv #zvezdeplešejo

A post shared by Zvezde plešejo (@zvezdeplesejo) on