Denise Dame: Bo postala pevka?

Denise Dame: Bo postala pevka? (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
Vir: Nova
8. 5. 2018

Vlogerka Denise Dame vedno znova poskrbi za to, da se nadnjo zgrnejo oblaki čenč. Nazadnje je svoje sledilce presenetila z drzno potezo in se postavila pred objektiv fotografa Aleša Bravničarja, s katerim sta ustvarila čudovito naslovnico slovenskega Playboya. Zdaj pa smo jo ujeli v družbi fotografa Tiborja Goloba, ki jo je fotografiral v prav posebnem oblačilu.

Denise je pozirala s prav posebno krono v obliki meduze, in kot nam je priznala, je to njen novi projekt, ki je znova dvignil nekaj prahu. Meduza je namreč naslov njene nove pesmi, ki je po objavi v enem dnevu dosegla več kot 15.000 ogledov na kanalu YouTube. "Meduza je simbol grške mitologije in tako je navdihnila še mene," nam je priznala Denise.

Denise Dame: Bo postala pevka?

Sicer je bila meduza ena izmed treh sester Gorgon, grozna pošast s kačami namesto las. Kogarkoli je pogledala v oči, je na mestu okamnel. Ampak zgodba se je tudi zanjo klavrno končala, saj jo je ubil Perzej s tem, ko ji je nastavil svoj ščit, v katerega se je zagledala in okamnela. "Mene je sicer z meduzo navdahnil tudi Versace," je še dejala Denise, ki si je na glavo nadela prav posebno krono. Fotografiranje pa je bilo tudi za prav poseben namen. "Ob vsem, kar se mi dogaja, je bila zdaj na vrsti tudi moja nova pesem, ki sem jo predstavila v nedeljo pred prazniki," Pesem, ki govori o dragi blagovni znamki, glasbenici Madonni in 'kešpički', je seveda neobičajna in ni za vsaka ušesa.

Besedilo: MIMA // Foto: Tibor Golob, osebni arhiv