Denise Dame fotografiranje za Playboy zaupala Alešu Bravničarju

Denise Dame fotografiranje za Playboy zaupala Alešu Bravničarju (foto: Andraž Blaznik) Andraž Blaznik
Vir: Nova
26. 2. 2018

Če komu uspe, potem zagotovo enemu naših najboljših fotografov Alešu Bravničarju. Kar nekaj časa so se dogovarjali, da bi se pred njegov objektiv za najbolj brano moško revijo Playboy postavila youtuberka Denise Dame, ki je s svojim vlogom dosegla tudi več kot 330.000 ogledov.

V slovenskem internetnem prostoru je Denise s svojim youtubovskim kanalom povzročila pravo malo evforijo. Skoraj ni najstnika, ki ne bi vedel, kdo je postavna blondina, za katero se skriva uspešna modna kariera tako doma kot v Ameriki. In zdaj jo lahko občudujejo še v najbolj slavni moški reviji Playboy, kjer ne krasi zgolj naslovnice, ampak še več razkrije na notranjih desetih straneh. Za fotografije je poskrbel fotograf Aleš Braničar, kateremu so tovrsten izziv zaupale že številne znane Slovenke.

Ni več skrivnost!

"Vzdušje na samem slikanju je bilo vrhunsko," nam je zaupal Aleš, ki nam je še razkril nekaj skrivnosti s samega dogajanja. "Slikanje se je odvijalo v čudoviti retro kulisi Best Western Premier hotela Slon. To je hotel s tradicijo in všeč mi je bilo, da nam je uspelo prikazati vzdušje 50. let. Denise je bila kot nekakšna Jayne Mansfield, ki je v tistih letih predstavljala 'bad girl', le da je ona danes ta slovenska Jayne 'bed girl' mileniuma. V pozitivnem smislu," pove Aleš.

Ni več skrivnost!

"Denise je prevzela stilsko preobrazbo, seveda s posvetovanjem ekipe, in na enem mestu smo združili vrhunske blagovne znamke od Marca Jacobsa do Louboutina in seveda ni šlo brez Guccija."

Besedilo:MIMA // Foto: Andraž Blaznik, osebni arhiv

Priporočamo