Denise Dame je želela spoznati Hugha Hefnerja

Denise Dame je želela spoznati Hugha Hefnerja (foto: aleš bravničar) aleš bravničar
Vir: Lady
8. 3. 2018

Moški svet je znova prišel na svoj račun. Za priljubljeno revijo Playboy je svoje čare zdaj pokazala še Denise Dame. Punca, ki je nase opozorila predvsem na družbenih omrežjih in svojem kanalu na YouToubu, kjer ima z vlogom več kot 330 tisoč ogledov. Denise je skupaj s Playboyevo ekipo in fotografom Alešem Bravničarjem posnela fotografije, ena krasi tudi naslovnico zadnje številke.

Ni skrivnost, da če komu, potem zagotovo Alešu Bravničarju številne znane Slovenke zaupajo vstop v tako intimen prostor, kot je golota. In tako se je za ta korak odločila tudi Denise Dame. Denise je zaslovela s svojim Gucci vlogom in kot val zajela Slovenijo.

Ni dekleta, ki ne bi poznalo modne ljubiteljice prestižnih blagovnih znamk. Svojo ljubezen je Denise prenesla tudi v zadnji projekt, ki je nastal z revijo Playboy. "Večkrat sem si izposodila očetove številke Playboyev in navdušeno opazovala mična dekleta, ki so krasila strani, ter si želela postati kot one. Želja se mi je uresničila, vendar malo prepozno, saj je Hefner žal že pokojen in ga tako ne morem spoznati na eni od njegovih zabav," je razkrila Denis. Nekoliko več skrivnosti s samega dogajanja pa nam je zaupal še Aleš Bravničar.

Želela je spoznati  Hugha Hefnerja

"Ekipa je sprva želela sklop fotografij posneti le v hotelski sobi Best Western Premier hotela Slon, ampak se je zgodba razširila tudi na druge prostore hotela. In seveda tako nismo mogli uiti radovednim pogledom gostov hotela. Na srečo nismo imeli prevelikih skrbi, smo pa vsake toliko s kopalnim plaščem Denise skrivali pred radovednimi korejskimi gosti," je povedal Aleš. Prijetno vzdušje hotela se je spremenilo v stilu 50. let in Denise se je prelevila v slovensko Jayne Mansfield. "Tako smo dobili slovensko različico zgodbe porednega dekleta milenijskega časa," je še povedal Aleš.

Ekipa je po končanem delu zaključila pri Burek Olimpija, ki je bil tudi pokrovitelj projekta. Tudi Denise je preizkusila njihovo skrivnost po domačem receptu iz testa, ki ga tradicionalno pripravljajo že skoraj 40 let. Za bralce Playboya pa bodo ob bureku postregli še z brezplačnim jogurtom. In če boste imeli srečo, boste tam srečali tudi Denise Dame. 

Foto: Aleš Bravničar; asistenta fotografa: Andraž Blaznik, Uroš Kramberger; ličenje: Nastja Pestivšek; frizura: Marko Štrucl za Studio Minimal; stiliranje: Denise Dame

Priporočamo