Denisu Avdiću so zaupali najbolj gledan termin

Denis Avdić (foto: revija Nova) revija Nova
Vir: Nova
18. 3. 2014

Zabavni radijski voditelj je že imel priložnost izkusiti televizijski medij, zdaj pa so mu na Pop TV prepustili voditeljsko mesto v oddaji Znan obraz ima svoj glas, ki bo navduševala vse do srede junija.

Denis sicer ni ravno gostobeseden, kot smo tega vajeni na Radiu 1, pa vendar nima težave priznati: "Moja velika želja je že od nekdaj bila delati na televiziji." In ta se mu je zdaj uresničila. Ne samo to, celo enega od najbolj gledanih terminov so mu zaupali, in te odgovornosti se hecni blondinec absolutno zaveda: "Zdaj je samo na meni, da poskušam opraviti čim bolje."

Gledalstvo se sicer prihajajočih glasbenih uric veseli, saj bo stvar nedvomno zanimiva. Ob nedeljah zvečer bomo lahko priča novemu glasbenem spektaklu: 8 znanih Slovenk in Slovencev se bo preizkušalo v vlogah velikih glasbenih ustvarjalcev – tako svetovnih kakor naših.

Poskusili bodo kar se da pristno imitirati njihove odmevne nastope in pri tem jim bo pomagala velika ekipa, ki bo vključevala koreografa, inštruktorico petja in igre ter vrhunske maskerje, scenografe in kostumografe. Vsekakor pa jim bo sledil tudi Denis. 

Kandidati nimajo lahke naloge

Sam verjame, da kandidati nimajo lahke naloge: "Mislim, da jim bo kar težko. Če se bodo pri tem zabavali, sploh ne bodo mislili na ure in ure vaj. Odziv, ki ga dobiš od ljudi, in občutek na odru ti poplačata ves vložen trud," strokovno pripomni.

Od šova nima majhnih pričakovanj: "Želim si, da bi oddaja sprostila in zabavala gledalce. Da bodo tako kot mi komaj čakali na naslednjo nedeljo, ko bo nova oddaja in nove preobrazbe."