Desa Muck in Borut Bilač znova pred oltar!

2. 7. 2018 | Vir: Story
Deli
Desa Muck in Borut Bilač znova pred oltar! (foto: Sašo Radej, Nina Krajnc)
Sašo Radej, Nina Krajnc

Poroke se v poletnem času vrstijo kot za stavo. V zadnjih dneh naj bi v zakonski stan skočila tudi Borut Bilač in Desa Muck.

Uspelo nam je izvedeti, da se je poročila slovenska pisateljica, igralka in televizijska voditeljica Desa Muck, ki pa se na naše klice ni odzvala.

"Sama se nikoli nisem poročila iz pravega razloga. Prvič sem se zato, ker so se vsi, pa sem mislila, da bom ostala stara devica. Drugič sem se zato, ker sem prijatelju naredila uslugo. Imel je namreč prijatelja v takrat hudem socializmu v Rusiji in sva se poročila, da je lahko prišel ven. To je bila pač takšna fiktivna poroka. Čim je on lahko prišel na zahod, se je zakon, ki je bil samo na papirju, seveda končal. Mogoče sem se zadnjič res poročila v nekem prepričanju, da bo to za vedno. Zares sem se poročila samo enkrat, ko sem bila bolj zrela," je pred časom v oddaji Popolna poroka povedal pisateljica, katere tretji zakon se je končal z ločitvijo. V četrto gre rado!

"Imata, kar jih večina nima."

Nekdanji vrhunski športnik Borut Bilač je sveže poročen. S svojo boljšo polovico sta se odločila skočiti v zakonski jarem v družbi najbližjih.

Desa Muck in Borut Bilač: Poročila sta se

Borut se je sicer pred leti ločil od slovenske atletinje Britte Bilač, vse od takrat pa je javnost budno spremljala njegove partnerice. Pred časom pa je našel srečo v zvezi s svojo ljubo Tino, 16. junija sta si tako dahnila usodni da, ob tej posebni priložnosti pa jima je nekaj verzov spesnil tudi Trkaj. "Da se vama piše zgodovina, vsako leto boljša kot steklenica vina, in ko gre narazen, ko vse ne štima, zavedajta se, da imata, kar jih večina nima. Želim vama srečo in vse to, naj bo z vama zemlja in nebo, duša in telo," je zapisal priljubljeni slovenski raper mladoporočencem ob veselem dogodku.

Besedilo: Andreja Korenčan // Fotografije Sašo Radej, Nina Krajnc

Novo na Metroplay: "Brez trdega dela in discipline ni vrhunskih rezultatov!" | Janja Garnbret

Nova Story že v prodaji

Story 14/2018

Story 14/2018, od 21. 06. 2018