Znana Slovenka žaluje, za vedno se je poslovila oseba, ki je imela pomembno vlogo v njenem življenju

13. 11. 2023
Deli
Znana Slovenka žaluje, za vedno se je poslovila oseba, ki je imela pomembno vlogo v njenem življenju (foto: Profimedia)
Profimedia

Naša pisateljica in igralka je doživela izgubo osebe, ki je imela pomembno vlogo v njenem življenju.

Desa Muck ima številne oboževalce - napisala je veliko knjig, vodila oddaje in se večkrat zelo uspešno preizkusila v vlogi igralke. Veliko ljudi jo ceni zaradi njenega občutka za humor, humanosti, neposrednosti in iskrenosti. Zdaj pa je ovita v črnino - za vedno se je poslovil njen oče, Peter Muck. Imel je 92 let.

Slavni oče ostro nad hčerko Angelino Jolie zaradi njenih komentarjev o vojni na Bližnjem vzhodu

Po poročanju revije Lady je bilo to leto za Deso resnično žalostno. Že na prvi dan leta je umrl njen nekdanju soprog Marko Sajko, s katerim imata hčerke, potem se je še poslovila njena teta Marinka Muck, zdaj pa še njen oče Peter. "92-letni Peter Muck je dolgo dokazoval, da lahko tudi v poznih letih uživa v življenju, saj je bil skoraj do konca duša vsake zabave, pred prazniki pa je izgubil svojo zadnjo bitko," še poroča Lady Res je bil izjemen človek in veljal je za enega največjih strokovnjakov za vodarstvo v Sloveniji.

Jure Košir in njegov sin Jalen združila moči - skupaj sta naredila tole

Nedolgo nazaj je izdal tudi slikanico z naslovom Deklica in bukev, ilustrilala pa jo je prav njegova nadarjena vnukinja Zala Sajko. Veljal je za zelo družabnega človeka, imel je veliko prijateljev, ki so se tudi udeležili njegovega pogreba. "Desa je za očeta napisala pesem, ki jo je na pogrebu prebral njen dolgoletni prijatelj Jure Ivanušič. Ta je poskrbel tudi za glasbene vložke skupaj s Petrovim nečakom Mihom in pevko Suzano Werbole, vse to poleg govorov, ki so se dotaknili vseh prisotnih," so še zapisali v reviji Lady.

BONUS VIDEO: Pogovor z Domnom Valičem: "Naslavljajo me kot lomilca ženskih src, kot da je to nekaj dobrega - kar zares ni"

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan