Dijana Branilović (Big Brother): Z Romanom praznujeta 10. obletnico

Vir: Nova
22. 6. 2015

Nekdanja tekmovalka resničnostnega šova Big Brother Dijana je pretekli teden imela poseben razlog za veselje.

Junij je zanjo in njenega partnerja Romana namreč prav poseben datum, saj sta si pred natanko desetimi leti obljubila ljubezen.

"Z Romanom se poznava že zelo dolgo, uradno pa sva začela vezo leta 2005. Na isti dan, torej 9. junija, sva se leta 2011 poročila, zato ima ta datum za naju prav poseben pomen," opisuje Dijana, ki je svojo ljubezensko zgodbo Novi zaupala s posebno iskrico v očeh. "Najina poroka je bila načrtovana zelo skromno. Na njej naj bi bili samo midva, otroci in priče, vendar se je iz tega seveda razvila velika zabava. Iz osmih gostov jih je nastalo 40. Bil je res nepozaben dan," opisuje Dijana, ki pravi, da se imata z Romanom vsaj toliko rada kot takrat, če ne še bolj.

"Poročne noči sicer nisva praznovala, ker sva imela polno hišo gostov iz Avstrije, ki so pri nas tudi prespali. Sva se pa na svoje poročno potovanje odpravila lani, ko sva sama obiskala Tunizijo in uživala na vse pretege," opisuje Dijana in dodaja, da sta si ljubezen ob tokratni obletnici izkazala z malimi pozornostmi in torto. "Prižgala sva deset svečk in si zaželela še nadaljnjih skupnih osemdeset".

Napisala Zoja Ahlin

Foto osebni arhiv, Primož Predalič

Priporočamo