Dinastija Janković: Lepa Ursula kot spletkarka?

Vir: Govori.se
27. 4. 2013

Na naš elektronski naslov smo prejeli anonimno sporočilo, v katerem pisec, očitno poznavalec družine Janković, opisuje nekaj pikantnih podorbnosti o tem, kako je Ursula osvojila Damijana in kakšen je sedaj njen položaj v družini.

Piše tako:

Pravi razlog za nedavni nenadzorovani izbruh ljubosumja tiči v obupanosti Ursule Gawish, saj si Maxime Pikula še vedno prizadeva obuditi ljubezensko vezo z Damjanom Jankovićem. Kot sošolka Maxime na pravni fakulteti lahko potrdim, da Damjan in Maxime še vedno, preko smsov ostajata v kontaktu. Ursula je s tem seznanjena, češ, da je Maxime tista, ki še vedno pošilja smsje. "Ne ve" pa, da Maxime na svoja sporočila prejema tudi odgovore, saj Maxime in Damjan v dopoldanskem času tako paseta dolgčas, ona na fakulteti, on pa v pisarni, medtem pa Ursula z vozičkom veselo pohajkuje po ljubljanskih kavarnah.

Vse se je začelo, ko sta se Maxime in Damjan spoznala na neki zabavi in se začela sestajati kljub temu, da je bil on v tistem obdobju uradno še vedno v vezi z Meto Logar. Ursula je bila v tistem času sošolka Maxime (kasneje Ursula ni izdelala 3. letnika. Maxime je s popravnim izpitom iz matematike napredovala v 4. letnik, Ursula pa menda še danes nima izdelane mature), ampak se kot prijateljici nista veliko družili. Ko sta Damjan in Maxime postala tudi uradno par, so se sošolke EuroGimnazije začeli dogovarjati, kako osvojiti Jankovićevega sina in zato se je Maxime zelo oddaljila od svojih prijateljev na gimnaziji. Kasneje pa je zaradi novega avtomobila BMWZ4 postalo ljubusumje in prizadevanje za Damjana še tolike vecje.

V tem obdobju pa je Ursula že postajala najboljša prijateljica Maxime in ji je svetovala tudi glede veze ter s spletkami dosegala, da se je par stalno prepiral in kar nekajkrat razšel. Na koncu je Maxime v Damjana zalucala zarocni prstan in kljuce avtomobila in to pospremila z besedami, da je ne more kupiti. Ursula je takrat "priskočila na pomoč" razpadajoči zvezi in se začela srečevati z Damjanom kot nekaksen posrednik med njim in Maxime. Damjan pa je Maximino sosolko želel zgolj izrabiti in se je z njo začel dobivati, da bi razjaril Maxime, ki pa je imela takrat vsega dovolj in je že zacela vezo z njenim vrstnikom, s sinom poslovneza Tomaža Kralja. Damjan in Ursula sta se začenjala redno sestajati ravno v kavarni, ki naj bi bila last Maximine mame, tako da ju je imela Maxime stalno na očesu.

Ursula je že po štirih mesecih netrdne veze zanosila, čeprav je s tem nasprotovala celo svojemu ocetu, ki je bil daleč od navdušenja nad novim prijateljem svoje hčere. Oče naj bi jo takrat celo razdedinil in jo nagnal iz družinskega stanovanja, zato se je tudi kmalu po začetku zveze preselila k Damjanu. Prevzela pa je celo Maximin avtomobil in se z njim bahala pred ljubljanskimi nočnimi klubi. To je bila dolgo načrtovana zmaga za Ursulo. Ampak vezi med njima ni mogla izničiti. Damjan in Maxime ostajata v kontaktu in zato se je tudi zgodil petkov pijani incindent v lokalu Playa, kar seveda govori v nasprotju s tem, da je Maxime za družino Janković že zdavnaj pozabljena, kot je v neki izjavi dejala Ursula.

Ursula pa ima v družini Janković tudi druge težave saj je "tašča" Mija Janković zelo nezadovoljna s početjem svoje snahe, saj zapušča dojenčico in je redna obiskovalka nočnih zabav, z Damjanom pa se menda tudi precej prepirata. Nekajkrat je na facebooku celo objavila da je v odprtem razmerju.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri