DJ Pero tudi zvečer ne zdrži brez glasbe

DJ Pero tudi zvečer ne zdrži brez glasbe (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Lady
18. 3. 2018

Legendarni DJ Pero je nekdaj vladal plesiščem v Turistu in Valentinu, tokrat pa je vzdušje prenesel v Svetovno kavarno Sputnik, kjer se je 16. marca z glasbo in hiti vrnil v osemdeseta leta prejšnjega stoletja. Njegovi dnevi so tako obarvani glasbeno, svojo strast do plesa pa prenaša tudi na sina Nika.

8.00 Običajno nas zbudi budilka, sledi ustaljena rutina umivanja zob, hitrega zajtrka, oblačenja. Sina odpeljem v vrtec, ki je ravno na pol poti v službo v Domžalah. Tam namreč urejam glasbo za spletni radio Partynet.

10.00 Brez dopoldanske kavice ne gre.

12.00 Čas za kosilo v bližnji restavraciji, nekako si ne predstavljam, da si ne bi privoščil kaj okusnega, v tem zimskem obdobju najraje kakšno jed na žlico.

15.00 Konec službe, čas za družino. Sina poberem iz vrtca, nato pa se začne moja druga, veliko slajša 'služba', igranje, sankanje, kepanje, delanje snežakov ali pa gledanje risank z Nikom.

17.00 Nekajkrat na teden nas obiščejo babice in dedki, takrat z ženo izkoristiva prosto urico za kavo ali pa sprehod.

19.00 Čas za večerjo in večerno rutino, branje knjige in uspavanje.

22.00 Ker sem bolj nočni ptič, brez glasbe tudi pozno zvečer ne zdržim. Tako pregledam vse novosti, si urejam bazo komadov, ki so trenutno bolj nostalgično obarvani, saj se pripravljamo na večer glasbe iz osemdesetih. Po dolgem času sem spet obujal spomine, ki me vežejo na zlate čase Turista.

Foto: Helena Kermelj