Dj Sylvain in Tamara Fortuna: Vse za njuni deklici

21. 9. 2017 | Vir: Story
Deli
Dj Sylvain in Tamara Fortuna: Vse za njuni deklici (foto: Nives Brelih)
Nives Brelih

Ni skrivnost, da tekmovalka šova MasterChef Tamara Fortuna in žena DJ Sylvaina naredi vse za srečo njunih deklic. Tako je mlajši Isabelli pripravila prav posebno presenečenje. Vsa družina je namreč dan preživela v družbi čudovitih konjev.

"Naša Isabellica je nora na konje, ponije, samoroge in celo zebre. Vse, kar lahko reče, je, kako se oglaša konj. (smeh) Zato sem ji za rojstni dan pripravila presenečenje, zabavo na temo konjev, ponijev in samorogov za njene prijatelje," pove Tamara. "Pripeljali smo se do skednjev v RIC Sava v Tomačevem v Ljubljani, kjer je konjeniški klub PIP. Tam nas je pričakala prijazna animatorka Polona iz zavoda Špura, ki se je z otroki igrala iskanje zaklada, pregledali in spoznavali so živali na kmetiji, se igrali na otroških igralih.

Otroci so najbolj uživali, ko so jahali ponije." Tamara je pripravila tudi prav posebno cupcake tortico. "Kupila sem le mafin papirčke s konjički in svečke unicorn ter spekla po svojem enostavnem receptu za mafine. Dodala sem še domače borovnice in čokoladne koščke. Krema je le smetana s kremfixom in dodatkom rdeče jedilne barve, da se obarva v rožnato. Naslednji teden praznuje Tara Siana, zanjo pa pripravljam večjo zabavo za prijatelje v Minicityju v BTC-ju in njeno najljubšo igro iskanje skritega zaklada. To je njena najljubša igralnica. Vsako leto pa se septembra tudi fotografiramo, da imamo lepe spomine in fotografije za na steno. Tokrat smo izbrali pašnik na Ranču Okorn nad Ljubljano, kjer je veliko prijaznih konjičkov, ki jih vsak teden tudi obiskujemo in jih Isabella tudi jaha. Mislim, da bo to njen šport, kajti to je resnična ljubezen do konjičkov."

Tamara, ki smo jo spoznali v MasterChefu, je zdaj aktivna mami blogerka in pred kratkim je začela delati za Slovely družino restavracij po Sloveniji in svojo zgodbo deli tudi na svojem profilu na Facebooku. Med tem pa je njen mož Silvo, DJ Sylvain, pred kratkim izdal tudi novo pesem.

MIMA

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan

Elle

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Elle38/2017

Naročite se na revijo Elle:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 38/2017

Story 38/2017, od 14. 09. 2017