Do česa je najbolj nezaupljiva prikupna mamica Tanja Žagar?

Do česa je najbolj nezaupljiva prikupna mamica Tanja Žagar? (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
5. 7. 2019

Tanja Žagar je ena izmed tistih priljubljenih glasbenic, ki je že več kot dvajset let na očeh javnosti. Zanimanje za aktualno zmagovalko šova Zvezde plešejo pa je postalo toliko večje, odkar je pred skoraj dvema letoma postala mamica sinčku Karlu.

In ker živimo v času, ko je izgled pomemben na vsakem koraku, se tega zaveda tudi priljubljena glasbenica Tanja Žagar, ki je 1. julija obrnila nov list življenja.

A še pred tem se je razveselila, kot je zapisala tudi sama na družbenem omrežju, »nekaj lepega in zelo uporabnega«, in sicer pomlajevalni seruma za nego obraza L'AMOUR Youth Activating, ki zagotavlja najučinkovitejši anti-aging tretma za nego kože. Ker je Tanja pri izdelkih, ki ponujajo rezultate ’takoj’ toliko bolj nezaupljiva, je imela na začetku nekaj pomislekov, ki pa so po nekajtedenski uporabi povsem izginili.

Preizkusite BEAUTY SERUM tudi vi!
Serum L'amour je po PROMOCIJSKI ceni SAMO 59,99 EUR! Za nakup kliknite TUKAJ, uporabite kodo STORY, prejmite 25% popusta in prihranite kar 20 EUR!

»Do danes nisem imela še nobenega podobnega izdelka, s katerim bi se poistovetila, saj sem glede teh stvari nekoliko nezaupljiva, dokler se sama ne prepričam. Po nekaj tednih uporabe seruma L’amour pa sem bila prijetno presenečena, saj se serum zelo dobro poda moji koži. Sploh pa ga uporabljam zato, ker sem zaradi svojega dela veliko v stiku z make-upom in L'amour je naravnost idealen pred nastopi in intervjuji. Ne nazadnje pa je potrebno skrbeti za svojo kožo in preprečiti nastajanje novih gubic, ker že gremo proti štiridesetim letom. Malce je vendarle drugače, čeprav mnogi pravijo, da so štirideseta leta nova dvajseta,« je na kratko strnila Tanja, ki nam je še zaupala, da si serum nanese na kožo zjutraj in zvečer ter da je resnično zadovoljna, kar pa je na koncu, kot pri vsakem nastopu, najpomembneje.