Dobili smo miss borilnih veščin - Vesno Mujaković iz Maribora

Dobili smo miss borilnih veščin - Vesno Mujaković iz Maribora (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
Vir: Lady
17. 11. 2017

V hotelu Habakuk so izbrali novo miss borilnih veščin.

Za naziv se je borilo sedem kandidatk: 19-letna Teja Tropan iz Kostanjevca, 22-letna Tanja Tekalec iz Slovenske Bistrice, 19-letna Laura Beranič iz Maribora, 21-letna Nika Pšajd iz Rogaške Slatine, 20-letna Tamara Mlakar iz Šentilja, 24-letna Vida Peterlič iz Maribora in 28-letna Vesna Mujaković iz Maribora. Prav slednja je letos prejela lento miss borilnih veščin.

Tanja Tekalec je postala miss športnega videza in Laura Beranič je postala bojevnica. Miss simpatičnosti so izbrali prek Facebooka, lento pa je pripadla Niki Pšajd.  Strokovna je ocenjevala v prvi vrsti prikaz borilne veščine, drugi izhod v športnih oblačilih Nebbia in tretji izhod v elegantnih oblekah oblikovalke Sare Savnik. Finalistke so pokazale borbenost in hkrati ženstvenost ter eleganco. Manjkali niso niti bobnar Marko Soršak, plesni nastopi Natke Gržina, Damjan Murko in Klemen Bunderla s svojo tokrat voditeljsko vlogo izpeljal program v zabavni luči.

Napisala: E. J. // Foto: Mediaspeed

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri