Znana Slovenka v veselem pričakovanju

V videoposnetku je pokazala tudi trebušček. (foto: printscreen youtube) printscreen youtube
10. 12. 2016

Priljubljena avtorica knjig in inspiracijska predavateljica je oznanila, da je pet mesecev noseča.

Maja Debelak, bolje poznana kot Dobra vila Maja, je v četrtek na svoji spletni strani objavila video posnetek, v katerem je razkrila veselo novico.

"Dajmo razkriti, kaj je. Junija sem se odločila, da bi - malo sem čustvena - da bi se v našo družino pridružil nov družinski član in kljub 50 % možnostim, ki jih imam za zanositev, ker so mi pred štirimi leti odstranili desni jajcevod, se nam je takoj zgodilo. Julija sem zanosila in zdaj tega res ne morem več skriti. Od danes naprej ni več skrivnosti. Ja, noseča sem," je v video posnetku, v katerem je za hip pokazala tudi trebušček, povedala Maja.

"Neskončno sem vesela, da se mi je želja tako hitro uresničila. Začutila sem to dušo, da želi priti v moje življenje. Mislila sem, da bom ostala pri enem otroku, ampak ta duša je naredila tako močen klic, da sva se z možem odločila, da bova povečala družino. /.../ Rada bi sporočila, da tudi ko vam kdorkoli reče, da je nemogoče, da boste potrebovali čas, da se da. Da se uresničiti tisto, kar si človek želi. Naj vam bom jaz dokaz. Že pri Pii, pri moji prvi punčki se je nosečnost zgodila takoj, ko sem se odločila in tudi takrat sem imela samo 50% možnosti. Vse je stvar odločitve," je svoje oboževalce nagovorila svetlolaska, ki je novico pet mesecev skrivala zato, ker svojih otrok ne želi medijsko izpostavljati.

"Novico sem malce držala zase ker mislim, da je materinstvo stvar posameznika. Saj vem, da sem javna oseba, ampak sem mala levinja, ki čuva svoje otročke in jih ne izpostavlja. Sami se bodo odločili, ali se želijo izpostaviti. Jaz sem pristaš tega, da otrok ne izpostavljam," je še povedala. 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri