Dobra vila Maja iskreno o težavah pred zanositvijo

Dobra vila Maja (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
27. 11. 2014

Inspiracijska svetovalka Maja Debevc (Debelak), bolj znana kot Dobra vila Maja, je izdala novo knjigo z naslovom Moč ljubezni, kjer opisuje tudi življenjsko preizkušnjo, ki se ji je pripetila pred rojstvom hčerke. 

Doživela je zunajmaternično nosečnost, za katero je že od začetka vedela, da je bila za nekaj dobra. S tem se je spopadla na svojevrsten način, kljub slabim napovedim pa vseeno pozneje brez težav zanosila.

"Vsak bi pričakoval, da mi je bilo težko. Vendar sem sama neskončno hvaležna za to izkušnjo. Brez nje se ne bi toliko naučila, brez te izkušnje se ne bi toliko spoznala. Vsak trenutek sem vedela, da je vse tako, kot mora biti. Čisto vse nas namreč nečesa uči. Odstranili so mi tudi jajcevod in imela sem samo 50 odstotkov možnosti za zanositev. Po kar nekaj operacijah sem zaradi vere, zaupanja in močne želje zanosila prvi mesec, ko so zdravniki 'dali zeleno luč'," svojo zgodbo začne Maja.

O svoji najgloblji preizkušnji do zdaj je spregovorila v intervjuju, ki ga lahko preberete v novi številki revije Story.

Story

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 49/2014

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 49/2014

Story Story 49/2014, od 27. 11. 2014