Dolgonoga Tina Gaber v črnih kopalkah pustila brez sape, poglejte njeno čudovito postavo

Tina Gaber (foto: Ales Kocbek) Ales Kocbek
20. 7. 2021

Spoznali smo jo kot misico, zdaj pa je atraktivna temnolaska prava spletna vplivnica, borka za pravice živali in lobistka, ki svoje oboževalce zna razveseliti s čudovitimi prizori, na katerih je v prvem planu.

Tina Gaber še vedno slovi po svoji lepoti, dolgih nogah in čudovitih laseh. Rada obiskuje znamenite turistične destinacije, poletje pa najraje preživlja nekje ob morju, ki ji je resnično pisano na kožo.

Atraktivna temnolaska se je postavila pred fotografski objektiv v mini bikiniju in si oblekla majčko, ki jo je zavezala pod prsmi. Tako je do izraza prišel njen čvrst in raven trebušček, dolge noge pa so se zdele še daljše. Tina se še ni poslovila od svojih dolgih, bujnih las, saj ne podlega trendom, ko gre za pričeske - vrsto let jo lahko občudujemo kot dolgolasko, ki sicer preizkuša različne frizure, pri dolžini pa ne sprejema kompromisov.

Sicer pa Tina o svojem zasebnem življenju ostaja nekolikanj skrivnostna in ga ne obeša na velik zvon, saj te stvari rada obdrži zase. No, tako je tudi prav - vsak se sam odloči, kaj in koliko bo razkril vedno zvedavi javnosti. Sama rada pove kaj o svojem delu, prek družbenih omrežij pokaže, kaj trenutno počne, in že s tem razveseli oboževalce. Po odzivih sodeč jih je tudi tokrat - z lepo sliko, na kateri je resnično sproščena in vesela. Samo tako naprej, Tina!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🎥 TINA 🔸 IG TV SHOW (@tina_gaber)