Dom Jana Plestenjaka je odraža njegov izbran okus in tudi zato je res nekaj posebnega

Dom Jana Plestenjaka je odraža njegov izbran okus in tudi zato je res nekaj posebnega (foto: Menart) Menart
6. 3. 2022

Naš glasbenik si je svojo oazo ustvaril tam, kjer je njegovo srce, ob morju.

Jan Plestenjak že vrsto let živi v osrčju Strunjana, kjer iz svoje vile lahko uživa v pogledu na Strunjanske soline.

Dom si je opremil po svojem okusu, kar pomeni, da ima kotiček za ustvarjanje in vaje, stene pa krasijo številna umetniška dela. To niti ne čudi, saj je sam ljubitelj umetnosti vseh vrst - to ljubezen je verjetno podedoval po svoji mami Dori, znani slikarki.

Svoje sledilce na družbenih omrežjih Jan občasno razveseli s kakšnim lepim prizorom iz svojega doma, s katerim vedno znova očara in dokaže, da ima resnično izbran okus in je znal združiti klasično in sodobno.

To je lepo vidno na primeru njegove dnevne sobe, iz katere lahko občuduje sončne zahode, ki so brez dvoma dih jemajoči. Zagotovo ob tem najde še kakšen navdih za svoje romantično obarvane pesmi, ki vedno znova razveselijo njegove oboževalce.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jan Plestenjak (@janplestenjak)

Pokazal je tudi svoj ustvarjalni kotiček, brez katerega kot glasbenik res ne more. Tukaj nastajajo in se rojevajo njegove uspešnice, ki najdejo pot do src njegovih zvestih poslušalcev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jan Plestenjak (@janplestenjak)

Jan se odlično znajde tudi v kuhinji, saj ima rad dobro hrano, zato ne čudi dejstvo, da je njegova kuhinja, sicer narejena v klasičnem stilu, opremljena tako, da kar najbolj ustreza njegovim potrebam. Zagotovo kdaj povabi prijatelje na kakšno okusno kosilo ali večerjo, ti pa brez dvoma uživajo v Janovem gostoljublju in njegovem čudovitem domu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jan Plestenjak (@janplestenjak)