Dom Natalije Verboten je res lep, odslej bo v njem tudi tole, kar je s ponosom pokazala

20. 11. 2023
Deli
Dom Natalije Verboten je res lep, odslej bo v njem tudi tole, kar je s ponosom pokazala (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Nekateri ljudje radi skrbijo za to, da je njihov dom vedno kot iz škatlice.

In med njimi je zagotovo naša pevka Natalija Verboten. Sama ne skriva, da med svojimi štirimi stenami nadvse uživa in vedno poskrbi za to, da z manjšimi okraski pričara vzdušje letnega časa. Na pomlad na mizo postavi vazo z rožami, jeseni okolico okrasi z izrezljanimi bučami, poleti skrbi za lepo urejeno okolico doma, ko pa se bliža zima, pa je cela družina v pričakovanju decembrskih praznikov.

Jan Plestenjak doslej o tem ni govoril, zdaj pa je le povedal, kako je z njim

Tako pred božičnimi prazniki poskrbi za lepo okrasitev, kar pokaže tudi svojim oboževalcem. Številni prav pri njej najdejo navdih za polepšanje svojega doma. Tudi letos je malce pohitela in pokazala, kakšen adventni venček bo kraljeval v hiši. "Prekrasni adventni venček dolgoletnega prijatelja Iztoka @iharb13 bo krasil našo hišo v času decembrskega prazničnega pričakovanja. 🥰 Hvala @minka.cvetlicarna , da vsako leto vneseš svojo čarobnost tudi v naš dom," je zapisala Natalija na svojem Instagram profilu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)

Moramo priznati, da je venček res lep. Le kdo bi pomislil na takšno barvno kombinacijo? Svetlo vijolična barva svečk se lepo ujema z zelenjem, pošpricanim z "umetnim snegom" in rožnatimi okraski. Natalija bo zagotovo poskrbela še za kakšne druge malenkosti, na primer za ujemajoči se prt, na katerega bo postavila umetelno narejen adventni venček.

Jooj, bi jo prepoznali? Katarina Čas pokazala, kakšna je bila kot deklica, se vam zdi kaj dosti spremenjena?

Verjetno bo do božiča tudi sama imela veliko delovnih obveznosti, a si bo vseeno vzela čas za pripravo vsega potrebnega pred prazniki. Takrat bo v njeni hiši zagotovo zadišalo po domačih dobrotah, saj je znana po tem, da zelo rada ustvarja tudi v kuhinji. Upamo, da bo razkrila kakšen svoj recept za okusno praznično pecivo ...

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja z Anžetom Kopitarjem