Dom Tanje Žagar je topel in čudovit, pokazala je, v katerem kotičku sama še najbolj uživa

Dom Tanje Žagar je topel in čudovit, pokazala je, v katerem kotičku sama še najbolj uživa (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
4. 3. 2022

Urejen, miren in topel dom - za to se trudi prav vsak med nami in tudi priljubljena pevka ni nobena izjema.

Tanja Žagar zdaj uživa s svojimi najbližjimi in porodniški dopust izkorišča za dolge sprehode z malo Marino, sinom Karlom in partnerjem Mikijem. Ob tem pa nadvse rada gospodinji, kar je pokazala že večkrat in s svojimi sledilci na Instagramu delila tudi kakšen recept za okusno pecivo, ki ga je pripravila ter z njim razveselila sladkosnede najbližje.

Tako kot uživa v kuhanju, uživa tudi v vrtnarjenju. Pred nami so topli pomladni meseci in pevka se bo vnovič lotila urejanja svojega balkona. Ima namreč veliko balkonsko korito, v katerem posadi različne začimbe in rožice, ki ji pogrejejo srce. Sredi blokovskega naselja ji vsako leto znova uspe ustvariti pravo zeleno oazo, za kar se še kako potrudi in poprime za delo.

Čeprav živi v bloku in nima svojega vrta, se je Tanja še kako znašla - najbolj uživa v začimbnicah in zeliščih, ki jih sama pridela in uporabi pri kuhanju. Brez dvoma bo to sezono njen balkon spet postal najljubši kotiček in njena oaza sproščanja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)