Domen in Vid Valič (Slovenija ima talent): Razkrivamo njuni gnezdi

3. 10. 2016 | Vir: Nova
Deli

Če si morda predstavljate, da naši zvezdniki živijo v nedostopnih vilah nekje na obrobju mesta, je resnica daleč od tega. Trenutno najbolj vroča TV-voditelja oddaje Slovenija ima talent sta si še pred kratkim delila dom v središču prestolnice, zdaj pa živita vsak na svojem koncu Ljubljane, v popolnoma običajnih stolpnicah.

Vid
Domen

No, res ima Vid nekoliko boljšo in prestižnejšo lokacijo, a še ne tako dolgo tega sta oba brata Valič živela skupaj v strogem središču prestolnice, na Wolfovi ulici, kjer je prepovedan tudi promet za motorna vozila. Slaba stran življenja v tako strogem centru je tudi ta, da odnašaš svoje smeti vsem na očeh v oddaljene smetnjake, tako kot je nedavno naš paparac ujel Vida, medtem ko je nesel svoje organske odpadke v bližnje odlagališče teh odpadkov. Sobivanje bratov v centru Ljubljane je bilo zagotovo zabavno za oba, a očitno tudi dovolj dolgo, saj si je Domen omislil svoj dom.

Naša bralka nam je na naš že znani e-naslov: nova@adriamedia.si poslala fotografije bloka, kjer živi trenutno eden izmed najbolj vročih in zaželenih slovenskih igralcev, Domen Valič. 32-letni Domen, sicer član gledališkega ansambla Mestnega gledališča ljubljanskega in po novem tudi igralec v priljubljeni vinski nanizanki Usodno vino, si je tako svoje gnezdo uredil v bloku v neposredni bližini Pivovarne Union v ljubljanski Šiški.

"Večkrat ga tudi srečamo v parku Tivoli, saj gre očitno tam čez v službo v gledališče in se tako raje sproščeno sprehodi čez park kot po betonskih ulicah," je še zapisala očitno njegova oboževalka. Sicer pa brata Valič na veliko žalost svojih oboževalk prav nič ne samevata – Vid naj bi bil že več let v zvezi s punco, ki je očitno njegova sorodna duša, imela pa naj bi že tudi otroka iz prejšnje zveze, Domen pa si svoj dom tudi deli s svojo punco, tako da ostajata fanta še naprej nedosegljiva za vse osvajalke.

Tekst: Nina Keder

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan