Domen Kumer in Nadiya Bychkova: Spet skupaj!

Domen Kumer in Nadiya Bychkova: Spet skupaj! (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
Vir: Nova
29. 5. 2018

Ni skrivnost, da kjer se pojavi vrhunska plesalka in svetovna prvakinja Nadiya Bychkova, moški obstanejo. Energija, ki jo izžareva, pa je drugim ženskam pogosto kamen spotike.

Ampak Nadiye to ne gane. Vajena je opazk, ki je ne zmotijo pri delu. Tako jo lahko vedno znova spremljamo pri različnih projektih. Nedavno je plesala v angleškem televizijskem šovu Strictly Come Dancing z igralcem Davoodom in s tem dvignila nekaj prahu med preostalimi plesalkami. Da ima Nadiya rada visoke temnopolte moške, dokazuje tudi dejstvo, da si je izbrala nogometaša Matija Škarabota, s katerim imata tudi hčerko Milo.

Prav vse to pa ni motilo niti Domna Kumra, ki se je z Nadiyo znova zapletel, in to po desetih letih skupnega poznanstva. "Saj veste, kako pravijo, za dobrim konjem se vedno praši. In veliko prahu je Nadiya dvignila in veliko ga še bo. Kar ni nič narobe. Saj je ženska na mestu, s pravo energijo in vrhunskim temperamentom. Da o njeni lepoti in privlačnosti ne govorim. Mislim, da ni normalnega moškega, ki se ne bi obrnil zanjo." Domen in Nadiya pa imata tudi zelo dolgo in burno skupno preteklost.

Domen Kumer in Nadiya Bychkova: Spet skupaj!

Skupaj pred desetimi leti

Splet okoliščin je nanesel, da so se Domnove in Nadiyine poti prekrižale in nastala je romanca ob morju. "Čas je bil, da se znova nekaj naplete, in po petih letih prihaja na radijske valove moja pesem Midva," pove Domen, ki se je novega projekta lotil po temeljiti preobrazbi. "Mislim, da sem v teh petih letih spoznal nekatere stvari, in vračam se z drugačnim pogledom, drugačno energijo. Zagotovo pa je tudi ta čas petih let naredil svoje," še doda nekoliko bolj izkušen Domen.

"Če se ozrem nazaj, opazim veliko razliko med tem, kar smo ustvarjali in kakšne zgodbe gradili ter kaj počnemo danes. Mislim, da bo ta pesem, ki prihaja na radijske valove, odraz novega Domna," je jasen pevec. In kakšno vlogo ima pri vsem tem Nadiya, nas je še zanimalo. "Z Nadiyo sva se res spoznala pred desetimi leti, ko je bila moja soplesalka v televizijskem šovu Zvezde plešejo na RTV Slovenija. Če sem iskren, sva hitro izpadla, ker sem pač nekoliko bolj okoren soplesalec. Po tem fiasku nikoli več ne bi stopil v plesne čevlje in se preizkusil v takšnem šovu. Predvsem zaradi svojih plesnih sposobnosti. Raje se posvečam glasbi in petju!"

Besedilo: Mima // Foto: Tibor Golob